Flow-Connect – pomp en process besturing makkelijk gemaakt

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Flow-Connect – pomp en process besturing makkelijk gemaakt

De Flow-Connect is een veelzijdige process regelaar voor flow systemen.
Het systeem verbind de pomp/regelklep met een flowmeter en een andere sensor (bijvoorbeeld druk of temperatuur)
Het unieke van de Flow-Connect is dat elk systeem met verschillende signalen kan omgaan. De regelaar kan bijvoorbeeld een pomp aansturen met 0-10 volt of 4-20mA. De flowmeter aansluiting accepteert 0-10volt, 4-20mA en Pulse (PNP en NPN). Dit maakt extra converters overbodig, waardoor de regeling nauwkeuriger wordt.

De regelaar is er in 2 varianten te weten een tafel model en DIN-rail module. Het tafel model is bedoelt voor kleine systemen voor bijvoorbeeld R&D en lab-toepassingen. De DIN-rail module kan in een e-kast geplaatst worden en middels een extern touch screen worden aangestuurd.

Het systeem is eenvoudig aan te sluiten en werkt intuïtief. De autotune functie maakt de regelaar zeer snel en eenvoudig instelbaar. Nieuwsgierig? Bekijk voor meer informatie onze website.

Geschreven door

Flowlink BV

Flowlink BV is een technische handelsonderneming en ingenieursbureau dat zich toelegt op het leveren en ondersteunen van hoogwaardige producten binnen de chemische, petrochemische, kunststof en voedingsmiddelenindustrie. Samen met onze partners... Lees meer