Flintec FT-113 Fill

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
47 bekeken 18 april 2023
Article image of: Flintec FT-113 Fill

Flintec FT-113 Fill, vul- en doseercontroller is een hightech, slim en economisch instrument voor gebruik bij verschillende vul- en verpakkingsmachines. De configureerbare receptfunctie en slimme afvulalgoritmen bieden grote voordelen bij het gebruik.

De meest voorkomende afvul- en doseertoepassingen passen in een van de 12 vulmodussen. Master-slave-bewerking biedt de installatie en receptoverdracht naar alle slave-controllers (FT-113 Fill) op de machine. Volledige controle over meerkops zakken of verpakkingsmachines is beschikbaar.

Een sterke modus is het vatenvullen met beweegbare lans, hierdoor kan men ook schuimende producten vullen door eerst langzaam een laagje te vullen in het vat zodat de lans onder het vloeistofniveau het vat vult.

FT-113 Fill heeft recept- en ID-geheugens met elk 250 records, voor vullingen met verschillende materialen en specifieke vullingen zoals batchgewijs vullen.

De 7 programmeerbare toetsen kunnen worden toegewezen aan de vooraf gedefinieerde functies om een snelle en informatieve bediening te bieden. Vrij programmeerbare digitale in- en uitgangen elimineren extra PLC-vereisten in de kast om de pomp, stuurklep, stikstofzuivering, roterende klep, zakinflator, materiaalactivator enz. van klanten te regelen.

Voor meer informatie zie onze website.

³Flintec, #Veeken, #afvullen, #doseren

Geschreven door

Van der Veeken Weegoplossingen

Van der Veeken Weegoplossingen is gespecialiseerd in het vinden van dé oplossing die bij uw gewichts- of krachtmeting hoort. Wij maken besturingskasten voor onder andere menginstallaties, doseerinstallaties en afvulinstallaties. Deze... Lees meer