Flensinspecties, shutdowns en reparaties efficiënt traceren

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Flensinspecties, shutdowns en reparaties efficiënt traceren

Brady heeft een nieuwe, goed zichtbare en betrouwbare tag voor flenzen ontwikkeld met afscheurbare stroken om de verschillende fasen van shutdowns, flensinspecties, lektesten en herstellingen gemakkelijk te traceren.

Goed zichtbaar en efficiënt
De tag voor flenzen is verkrijgbaar in full colour en met een hoge resolutie voor maximale zichtbaarheid en is volledig personaliseerbaar voor een efficiënt gebruik in talrijke toepassingen. Het aantal stroken op de tag kan worden aangepast aan het benodigde aantal inspectie- en herstellingsfasen en de stroken op de tag kunnen worden geperforeerd zodat ze gemakkelijk kunnen worden afgescheurd en de verschillende fasen van inspecties en herstellingen kunnen traceren. De tag voor flenzen van Brady kan aan beide zijden informatie bevatten en er kunnen zelfs instructietekeningen worden afgebeeld dankzij de bedrukking met hoge resolutie. Elke tag heeft een voorgesneden opening voor gemakkelijke bevestiging aan een flens of voor andere toepassingen op de werkplek.

Verbeterde leesbaarheid bij ter plaatse printen
De nieuwe tag voor flenzen van Brady is beschrijfbaar en zorgt voor een verbeterde leesbaarheid wanneer deze ter plaatse wordt afgewerkt met de BradyPrinter i7100. De printer kan zelfs gepersonaliseerde tags herkennen en open velden in het ontwerp vullen met specifieke informatie over de flens, site of andere informatie. Informatie op de tag printen zorgt voor een verbeterde leesbaarheid en biedt een uitstekende weerstand tegen chemicaliën voor een grotere betrouwbaarheid, twee dingen die enorm belangrijk zijn voor de veiligheid op het werk.

Uiterst betrouwbaar
De nieuwe tag voor flenzen is gemaakt van Brady’s betrouwbare, industriële label- en tagmateriaal en is uitstekend bestand tegen een groot aantal chemicaliën en vetten, waardoor de tag goed leesbaar en betrouwbaarder blijft. De tag scheurt niet gemakkelijk om te voorkomen dat tagstroken onopzettelijk verwijderd worden.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Flensinspecties, shutdowns en reparaties efficiënt traceren

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer