Emerson introduceert compacte kleppositie-indicator

icon.highlightedarticle.dark Klepstandtellers
72 bekeken Laatste wijziging: 16 januari 2024
De TopWorx DVR Switchbox is een compacte, hoogwaardige en duurzame klepstandsteller die betrouwbare feedback geeft over de open/dicht kleppositie
De TopWorx DVR Switchbox is een compacte, hoogwaardige en duurzame klepstandsteller die betrouwbare feedback geeft over de open/dicht kleppositie | Foto: Emerson

De TopWorx DVR-Switchbox is een compacte, hoogwaardige en duurzame klepstandsteller voor betrouwbare feedback over de open/gesloten positie van de klep.

Instap-klepstandindicator

Emerson kondigt de nieuwe TopWorx DVR Switchbox aan, een uitbreiding op instapniveau van de DV-serie klepstandindicatoren.

Deze combineert een duurzame kunststof behuizing, compacte afmetingen en een gepatenteerd nokontwerp dat water- en afvalwatersystemen, productielijnen voor voedingsmiddelen en dranken en industriële nutsbedrijven een betrouwbaar instrument voor terugkoppeling van de klepstand biedt.

De TopWorx DVR-Switchbox heeft een platte display om eenvoudig afleesbare lokale positiefeedback te geven. Dit zijn essentiële realtime gegevens die technici en procesoperators helpen om de processen op koers te houden.

Hij is ontworpen voor ruwe omstandigheden en heeft roestvaststalen onderdelen om een betrouwbare, corrosiebestendige klepindicatieoplossing te bieden om de processen bij de klant soepel te laten verlopen.

Duidelijke en zeer betrouwbare feedback over de klepstand helpt fabrieken, platforms en pijpleidingen in de procesindustrie om uiterst efficiënt en veilig te werken zonder extra ruimte in te nemen in de productielijn.

Snelle positieconfiguratie

Het nokontwerp van de TopWorx DVR-Switchbox maakt snelle positieconfiguratie mogelijk voor een snellere en eenvoudigere installatie en onderhoud. Voor veel toepassingen in de procesindustrie biedt de TopWorx DVR een compact en veelzijdig ontwerp dat zeer geschikt is voor kleine ruimten.

Daarnaast heeft de behuizing een ultraviolet (UV) F1-classificatie, waardoor de DVR bestand is tegen UV-straling en langdurig betrouwbaar presteert in buitenomstandigheden.

De TopWorx DVR-Switchbox is een nieuwe toevoeging aan Emerson’s TopWorx-portfolio met klepintelligentie en nabijheidsdetectie, en is ontworpen om fabrieken in de procesindustrie te helpen hun activiteiten intelligenter en efficiënter te beheren en te regelen onder de meest veeleisende omstandigheden.

Ga voor meer informatie naar onze website.

Geschreven door

Emerson (ASCO Controls BV)

ASCO Controls BV is gevestigd in Ede en is de leverancier van ASCO, AVENTICS, TESCOM en TopWorx productoplossingen voor de industriële markt. Denk daarbij aan magneetafsluiters, magneetventielen, switchboxen, cilinders, ventieleilanden, positoners, enz Lees meer