Emerson Europe, Middle East & Africa Users Exchange 2021 – 29-31 maart

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Emerson Europe, Middle East & Africa Users Exchange 2021 – 29-31 maart

Emerson Users Exchange Live 2021 EMEA zal praktische innovaties en oplossingen belichten om industriële fabrikanten te helpen prestatieverbeteringen te realiseren door hun activiteiten slimmer, veiliger en duurzamer uit te voeren. Nu dit evenement in 2021 virtueel plaatsvindt vanwege de Covid-19-pandemie, kunnen duizenden afgevaardigden van 29 tot 31 maart meer dan 140 online presentaties bijwonen die live plaatsvinden gedurende drie dagen.

De conferentie zal meer dan 70 casestudies bevatten die door eindgebruikers worden gepresenteerd om aan te tonen hoe ze meetbare bedrijfswaarden hebben bereikt, de veiligheid hebben verhoogd en hun ecologische duurzaamheid hebben verbeterd door de acceptatie van schaalbare innovaties zoals samenwerking op afstand, voorspellend onderhoud en op personeelsveiligheid gerichte monitoring.
Daarnaast zullen er ook diepgaande perspectieven zijn en de nieuwste inzichten van automatiserings- en software-experts en productieleiders over hoe processen opnieuw kunnen worden bekeken, nieuwe efficiëntieverbeteringen kunnen worden geïdentificeerd, kosten kunnen worden verlaagd en hogere prestatieniveaus kunnen worden bereikt.

“Ons doel is om innovatie te stimuleren die de wereld gezonder, veiliger, slimmer en duurzamer maakt, en deze doelstelling zal worden weerspiegeld in de inhoud van Emerson Users Exchange Live”, aldus Roel van Doren, Group President, Emerson Europe. “De wereldwijde gezondheidscrisis heeft de behoefte aan digitale transformatiestrategieën en -technologieën versneld om de proces- en maakindustrie veilig te laten draaien, en Emerson Users Exchange zal zich concentreren op hoe deze strategieën en technologieën kunnen worden gebruikt om de operationele prestaties te optimaliseren.”

Emerson-gebruikers Exchange Live is gratis voor Emerson-klanten en biedt zowel live als on-demand producttechnologie-roadmaps, ontmoetingssessies, spreekuren voor experts, casestudy`s van gebruikers, brancheforums en productdemonstraties, allemaal mogelijkheden voor Emerson-klanten om betrokken te blijven en up-to-date over de nieuwste technologieën en diensten van het bedrijf, evenals toekomstige innovaties.

Ga naar EmersonExchange.org/EMEA voor meer informatie en om u te registreren voor de Emerson Users Exchange Live of google Emerson Exchange

Geschreven door

Emerson (ASCO Controls BV)

ASCO Controls BV is gevestigd in Ede en is de leverancier van ASCO, AVENTICS, TESCOM en TopWorx productoplossingen voor de industriële markt. Denk daarbij aan magneetafsluiters, magneetventielen, switchboxen, cilinders, ventieleilanden, positoners, enz Lees meer