Dompelverwarmer voor IBC containers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
111 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dompelverwarmer voor IBC containers

Model: IBC-IMH-2400
Deze dompelverwarmer voor IBC Containers is de oplossing voor het snel en direct verwarmen van kwetsbare producten als honing, suikers, (glucose), vetten, en chemicaliën zonder deze te verbranden. Het dompelelement wordt eenvoudig via de deksel in de tank geplaatst richting de vulopening van de kraan.

dompelverwarmer, ibc containers, tank, dompelement, dompel element, verwarmer, verwarmingselement, insteek verwarmer, food grade, honing verwarmen, suikers verwarmen, vetten verwarmen, viscositeit verlagen, glucoseSnel en efficiënt verwarmen ook bij een laag niveau.
In vergelijking met IBC-verwarmingsmantels die aan de buitenzijde van de tank worden geplaatst kan de IBC-IMH-2400 producten in de IBC tot wel 4 keer sneller naar de gewenste temperatuur opwarmen. Viskeuze producten worden snel weer vloeibaar en kunnen verder verwerkt worden in het proces.

Leverbaar met 0-90 °C

Food grade & eenvoudig te reinigen
De dompelverwarmer kan veilig worden gebruikt met levensmiddelen en is FDA gecertificeerd. Doordat het dompelelement is voorzien van een Xylan coating kan deze eenvoudig worden gereinigd na gebruik.

Geschikt voor producten met een pH-waarde van 4 – 8

Dompelverwarmer IBCicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Dompelverwarmer voor IBC containers

Frank Berg industrial supplies

Frank Berg industrial supplies is uw leverancier voor Procesapparatuur waaronder; IBC mixers, IBC kantelaars, IBC weegschalen, pneumatische roerwerken, vatmengers, Osmose systemen, RO filters, CIP systemen, tankreiniging, IBC container reinigers, Tankreiniging,... Lees meer