De Verder Groep neemt Jabsco lobbenpompen over van Xylem

32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De Verder Groep neemt Jabsco lobbenpompen over van Xylem

Utrecht, Nederland, 31 mei, 2021 – De Verder Groep, een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van pompen en laboratoriumapparatuur, heeft de Jabsco lobbenpomp productlijn van Xylem overgenomen. De overname versterkt het aanbod van de Verder Groep in de voedingsmiddelen- en farmaceutische markt. Tijdens een overgangsperiode zullen de producten op de markt worden gebracht onder de merknaam “Jabsco by Packo” – Packo (met centrifugaal-, schroefspindel- en lobbenpompen) is het belangrijkste hygiënemerk van de Verder Liquids pompendivisie.

Het toevoegen van een extra voetafdruk in de markt door de uitbreiding van het portfolio met Jabsco, het verhogen van het niveau van hygiënische kennis en het intensiveren van de focus op de hygiënische markt, zal Verder in staat stellen de penetratie in deze groeiende markten verder te vergroten.
Andries Verder, CEO van de Verder Groep: “De Groep is verheugd om de Jabsco lobbenpompen toe te voegen aan het aanbod van Verder Liquids op de hygiënische markt. Jabsco is een zeer bekende en gevestigde naam in de markt met een zeer loyale klantenkring. De toevoeging van de lobbenpomp productlijn zal onze positie als specialist op het gebied van hygiënische pompen versterken.”

Vanaf heden kunnen alle Jabsco lobbenpompen bij de Verder organisatie gekocht worden onder de nieuwe naam: Jabsco by Packo.

Alle andere Jabsco productlijnen en technologieën blijven in handen van Xylem, dat als leider op het gebied van motormembraan (MDD), flexibele waaier- en schuivende schoeptechnologieën verschillende industriële sectoren blijft bedienen, alsmede de markt voor pleziervaartuigen en recreatievoertuigen.

Watch article video icon.arrow--dark Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De Verder Groep neemt Jabsco lobbenpompen over van Xylem

Verder BV

Passie voor pompen Pompen zijn het hart in veel bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen wij bij Verder vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die... Lees meer