Cloud Solutions

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
41 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Cloud Solutions

De cloudoplossingen van PENKO zijn toegankelijke oplossingen voor het uploaden van uw gegevens naar een gezamenlijk toegankelijk platform. Met onze producten heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Cloudoplossingen kunnen ook de efficiëntie van uw apparatuur bewaken en de status van uw productieprocessen controleren, enz.

Voor onze cloudoplossingen is internettoegang vereist. Als er al internettoegang beschikbaar is, wordt een Data Transfer-module gebruikt voor het uploaden van de gegevens van uw PENKO-instrument naar het externe platform. Voor plaatsen waar geen internettoegang is, kan een Gateway worden gekoppeld aan het PENKO-instrument voor het uploaden van uw gegevens naar het cloud-platform.

De Data Transfer-module maakt het ook mogelijk om onze Cloud-oplossingen te koppelen met het MQTT-protocol. Dit protocol zorgt voor een betrouwbare en veilige internetverbinding.

PREVENTIEF ONDERHOUD
Met de cloudoplossingen van PENKO voor preventief onderhoud bewaakt u wereldwijd meerdere kritische machinecomponenten van alle aangesloten machines. Weten wanneer kritieke machinecomponenten moeten worden vervangen voordat ze verslijten en machinestilstand veroorzaken, zal de machinestilstand en -kosten verminderen. U kunt het serviceniveau dat u levert verbeteren door uw onderhoudsafdeling of klant te adviseren wanneer ze machine-onderhoud moeten plannen, inclusief welke onderdelen moeten worden vervangen.

Onze oplossing biedt ook de mogelijkheid om een automatische e-mail of sms te versturen wanneer een vooraf ingesteld alarm optreedt, waardoor uw bedrijf tijd en mogelijke kosten bespaart.

RAPPORTAGE / BEWAKING
Voor een completer en beknopter overzicht van het welzijn van uw (wereldwijde) productieproces, bieden PENKO’s Cloud Solutions live monitoring van uw productielijnen of processen van meerdere locaties wereldwijd, op één plek. De mogelijkheid om snel te reageren op eventuele afwijkingen in uw wereldwijde productieproces vermindert productverspilling en draagt bij aan het maximaliseren van de efficiëntie of uw lijnen en processen.

De Cloud Solution biedt ook toegang tot uw eigen vooraf ingestelde grafieken, die alleen de voor u relevante informatie tonen, waardoor u tijd bespaart bij het analyseren van uw bedrijfsprestaties. De vooraf ingestelde grafieken kunnen worden geëxporteerd voor verder gebruik in vele formaten, waaronder pdf of jpeg.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Cloud Solutions

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer