10x sneller lekkages in uw perslucht opsporen

icon.highlightedarticle.dark Onderzoek
76 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 10x sneller lekkages in uw perslucht opsporen

Geveke introduceert de verbeterde akoestisch beeldcamera van NLacousticsCam die ultrasoon geluidsbron omzet in waardevolle visuele informatie.
Iedereen heeft de ontwikkeling van een infrarood single spot temperatuurmeting naar warmtebeeld camera meegemaakt. Op dezelfde wijze introduceren we voor gaslekkage meting en elektrische ontladingen een revolutionaire ultrasoon akoestisch beeld camera. De tijdsintensieve single spot lekkage meting met een conventionele ultrasoon meter of ultrasoon camera wordt met deze techniek achterhaald. De akoestisch beeldcamera is voorzien van 124 ultrasoon microfoons, een digitale camera en speciale cloud rapportage software waarmee heel eenvoudig een lekkagebeeld van één of meerdere lekpunten vanaf grote afstand in vastgelegd kan worden. Data wordt in het toestel opgeslagen en automatisch via WIFI naar een portal gepusht waar online een lekkage rapport met foto’s en kosten gegenereerd wordt. Met de revolutionaire snapshot viewer software die in de NLacoustics portal draait en geheel gratis voor de camera gebruiker beschikbaar is, kunnen de foto’s on line bewerkt, met aanvullende informatie aangevuld in een rapport gedownload kan worden.
Met deze ultrasoon akoestisch beeldcamera kunt u gegarandeerd veel meer lekkages tot maar liefst 10x sneller opsporen en de daarmee gepaard gaande kosten direct vastleggen. Gelijktijdige weergave van meerdere lekpunten mogelijk zo ook lekkages in bewegende onderdelen direct te volgen. Uw scan is dan vollediger en goedkoper en als u de reparatie tijdig uitvoert bespaart u sneller veel meer dan inzet van een conventionele ultrasoon lekkagemeter.

Waarom de NLacoustics de meest complete akoestisch beeldcamera is die momenteel verkrijgbaar is:
-zeer gebruiksvriendelijk.
-geen extra handelingen benodigd om rapportages te maken omdat deze direct automatisch in de portal gegenereerd wordt.
-lichtgewicht met geïntegreerde accu.
-in pistool uitvoering waardoor er altijd één hand vrij is en veel veiliger gewerkt kan worden.
-maakt foto’s en video opnames van lekpunten.
-in tegenstelling tot gebruik van ultrasoonmeters met een koptelefoon is de gebruiker nooit geïsoleerd van de omgeving waar de scan uitgevoerd wordt. U kunt dus veel veiliger werken en raakt minder snel vermoeid.

Maak gebruik van de najaar campagne die tot 31-12-2021 geldig is!

Geschreven door

Logo van:10x sneller lekkages in uw perslucht opsporen

Geveke Energy Services

Geveke Energy Services legt zich toe op optimalisatie en energiebesparing van alle merken persluchtinstallaties. Ca.70% van de exploitatiekosten van een persluchtinstallatie gaat op aan energieverbruik. Het onbewust omgaan met perslucht... Lees meer