Webinar: Meten en regelen van lage flow in de levensmiddelenindustrie

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Webinar: Meten en regelen van lage flow in de levensmiddelenindustrie

Wie houdt er niet van lekker eten? Uiteraard is dit belangrijk… maar we houden ook steeds meer rekening met het milieu en het tegengaan van voedselverspilling.

Dat, en de grote diversiteit aan producten vraagt om een kritisch productieproces waarbij korte omsteltijden en een nauwkeurige meting en regeling van vloeistofflows en gasflows cruciaal zijn. Opvallend aspect hierbij is, dat er nog vaak op een conventionele en handmatige wijze wordt gedoseerd met behulp van een weegschaal, maar dat kan ook anders.

Hoe? Dat laten we u zien in dit webinar aan de hand van een aantal voorbeelden:

Klantcasus van Weinrich Schokolade GmbH; in de productie van chocola speelt de dosering van additieven, zoals smaak- en geurstoffen, een belangrijke rol.

Beluchten van voedingsmiddelen voor een luchtige textuur, zoals een tompouce.

Gasdosering in frisdrank en bier, voor de toevoer van koolzuur

Kortom een interessant webinar voor iedereen die meer wil weten over het nauwkeurig meten en regelen binnen de levensmiddelenindustrie.

Schrijf u in icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Webinar: Meten en regelen van lage flow in de levensmiddelenindustrie

Bronkhorst Nederland BV

Bronkhorst High-Tech biedt het meest uitgebreide productenpakket aan thermische en coriolis Mass Flow Meters en Controllers ter wereld. De producten zijn beschikbaar voor toepassingen in laboratoria, de industrie en voor... Lees meer