WaterLink digitaal symposium 18 februari

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

2021. Het nieuwe jaar is al even begonnen. We hebben er reikhalzend naar uitgekeken, het jaar waarin alles hopelijk weer terugkeert naar ‘gewoon’. Laten we daar samen virtueel het glas op heffen tijdens WaterLink 2021 op donderdag 18 februari. U bent in ieder geval meer dan welkom.

Wat u kunt verwachten? Net als altijd veel inzicht, inspiratie en interactie. Het programma, dat u digitaal kunt volgen, start met een plenaire sessie live vanaf het podium in de studio van Grand Café Z in Leeuwarden. U wordt bijgepraat over de effecten die COVID-19 heeft op de watertechnologiesector. In het tweede deel van de plenaire sessie gaan we u inspireren met ondernemersverhalen.

Tijdens de daaropvolgende parallelle sessies is er ruimte voor interactie. Kies uit:
– Slim meten voor de klimaatadaptieve stad.
– Go international
– Zijn vertrouwde biociden de sleutel tot waterbesparing bij het wassen van fruit?
– WaterLink(ed) naar Zuid Europa
– Performance fabrieken verbeteren in een virtuele omgeving

Meld u (gratis.) aan via onze website en klik op de banner op de homepage. Hier vind u ook het programma, meer informatie over de sprekers, omschrijvingen van de sessies en alle andere informatie die u nodig hebt.

Geschreven door

Water Alliance

De Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen overheid, kennisinstellingen én bedrijfsleven op het gebied van water technologie in Nederland. De Water Alliance richt zich vooral op het bedrijfsleven in... Lees meer