Vlakke lasflens

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vlakke lasflens

De vlakke lasflens is niet zoals de lasflens voorzien van een kraag. De Vlakke lasflens wordt, zoals de naam al doet vermoeden, vlak aan een leiding of appendage gelast.

Specificaties
Druk: bijna alle drukken mogelijk
Afmetingen: bijna alle afmetingen mogelijk
Materialen: diverse materialen als staal, diverse roestvast staal kwaliteiten, aluminium en brons/messing
Normen: diverse EN en/of DIN normen zoals EN1092-1, DIN2635, DIN2642, DIN2527.

Uiteraard leveren wij u ook graag geheel op specificatie.

Onze vlakke lasflenzen leveren we in vele soorten en maten. Gestandaardiseerde maar ook geheel op maat. We putten uit een groot netwerk van gerenommeerde fabrikanten van vlakke lasflenzen. Zo zijn we flexibel in keuzes van materialen, afmetingen, normen en prijs.

OpenSupply levert u graag die ene vlakke lasflens voor uw eenmalige project, maar we bespreken ook graag met u de mogelijkheden voor JIT leveringen, afroepleveringen, veiligheidsvoorraden en ga zo maar verder. Wij zijn uw veelzijdige leverancier als het gaat om vlakke lasflenzen.

Natuurlijk hebben we niet alleen vlakke lasflenzen in ons programma maar ook lasflenzen, steekflenzen, brilflenzen, blindflenzen, draadflenzen en vlakke overschuifflenzen.

Ook op het gebied van andere appendages staan we u graag terzijde. Wist u dat wij bijvoorbeeld ook diverse afsluiters leveren? Kijkt u eens bij onze kogelkranen, wafers, klepafsluiters, vlinderkleppen, meskant of schuif afsluiters.

Veel van onze afsluiters kunnen we leveren met keurmerken/certificaten als bijvoorbeeld Atex II2, API607 of NACE MR-0175.

Wij leveren u eveneens graag onze appendages als filters, terugslagkleppen, condensaatpotten, leidingen en slangen, compensatoren, vlotters en fittingen.

Op het gebied van veiligheid heeft OpenSupply u ook veel te bieden. Onze én uw afsluiters kunnen we voorzien van een Valve Interlock Systeem.

Neem vandaag nog via de website van OpenSupply contact met ons op voor meer informatie.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer