Verder introduceert Verderlobe lobbenpompen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Verder introduceert Verderlobe lobbenpompen

Verder introduceert Verderlobe lobbenpompen (made by Wright Flow Technologies) bestaande uit lobbenpompen, draaizuigerpompen en de Hybrid Revolution pomp. Verderlobe pompen zijn perfect reinigbaar, eenvoudig in onderhoud en hebben een lange levensduur. Of u nu een pomp zoekt voor het verpompen van shear gevoelige media, media met zachte vaste deeltjes of veeleisende abrasieve media, Verderlobe biedt u de oplossing.

Unieke kenmerken Verderlobe Revolution
De Hybrid Revolution pomp combineert de voordelen van een lobbenpomp en draaizuigerpomp. Naar wens kunnen de rotors worden vervangen, zodat de pomp kan worden geconfigureerd voor een specifieke toepassing. De seals kunnen aan de voorzijde van de pomp worden verwisseld, waardoor kostbare tijd wordt bespaard. De pomp voldoet aan de hoogste hygiënische normen (FDA, 3A, EHEDG, ATEX gecertificeerd) en is geschikt voor CIP en SIP. Dit maakt deze pomp ideaal geschikt voor gebruik in de farmaceutische – en voedingsmiddelenindustrie.

Typische toepassingen
Verderlobe pompen kunnen in vele industrieën gebruikt worden. Door de reinigbaarheid en de mogelijkheden in certificeringen kunnen diverse vloeistoffen worden verpompt:
⦁Zuivel; boter, kaas, room, melk, yoghurt
⦁Dranken; alcoholische dranken, koolzuurhoudende dranken, sappen
⦁Chemie; chemicaliën, oplosmiddelen
⦁Persoonlijke verzorging; huidverzorgende producten, tandpasta, cosmetica, douchegel, scheerschuim, haarproducten
⦁Voedsel; baby voeding, olie, fruit & groente, soep & sauzen, eieren, vis, vlees, diervoeding
⦁Farmacie; medicijnen, crèmes & zalven, bloed & plasma

Sets voor preventief onderhoud
Zorg voor een probleemloze werking en superieure prestaties met diverse onderhoudskits. Er zijn drie onderhoudskits leverbaar: seal kit, lager kit en elastomeer kit. Voordelen van deze onderhoudskits:
⦁Bevat alles wat je nodig hebt
⦁Verlaagt de frequentie van reparaties
⦁Verhoogt de levensduur
⦁Verhoogt de standtijd
⦁Bespaart tijd en geld
⦁Kits incl. explosietekening en onderdelenlijst

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Verder introduceert Verderlobe lobbenpompen

Verder BV

Passie voor pompen Pompen zijn het hart in veel bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen wij bij Verder vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die... Lees meer