VEGA-Webinar: Meer grip op uw proces met onze compacte druksensoren

32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VEGA-Webinar: Meer grip op uw proces met onze compacte druksensoren

VEGA heeft een nieuwe generatie compacte druksensoren voor de levensmiddelenindustrie ontwikkeld. Deze nieuwe sensoren zijn ontwikkeld voor standaardprocessen en zijn eenvoudig te integreren in bestaande applicaties. De sensoren kenmerken zich door hun robuustheid, veelzijdigheid en gebruiksgemak en zijn dankzij de compacte maatvoering bovendien voordelig in aanschaf.

“Automatisering kan eenvoudig en efficiënt zijn”
Met de nieuwe serie completeert VEGA haar portfolio met meettechniek voor de levensmiddelenindustrie. “We bewijzen ermee dat automatisering eenvoudig en efficiënt kan zijn zonder concessies te doen aan de kwaliteit”, aldus Marc ter Maat. “Levensmiddelenproducenten moeten volledig kunnen vertrouwen op hun meettechniek. Deze nieuwe lijn sluit daarop aan, zoals van ons verwacht mag worden. Hygiëne, veiligheid, efficiëntie en uiterste precisie zijn gegarandeerd.”

Advies op maat
Omdat iedere applicatie anders is, ontvangen klanten altijd advies op maat. VEGA geeft dit advies desgewenst ook virtueel via Skype, Zoom of Teams. Daarnaast vinden er op 7 en 10 september Live Demo’s Online plaats. Daarin kunnen geïnteresseerden in 30 minuten ontdekken welke voordelen de nieuwe compacte druksensoren bieden voor hun toepassingen.

De Webinars & Live Demo’s over compacte druksensoren zijn de eerste in een reeks van vier inhoudelijke webinars die VEGA voor de levensmiddelenindustrie ontwikkelt.

Aanmelden icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:VEGA-Webinar: Meer grip op uw proces met onze compacte druksensoren

VEGA Meet- en Regeltechniek

Specialist in niveau-, schakel- en drukmeettechniek Lees meer