Veel voorkomende fouten in temperatuurmeting

icon.highlightedarticle.dark Temperatuurmeting
87 bekeken 8 november 2023
Temperatuurmeting
Temperatuurmeting | Foto: Endress+Hauser

Ontdek temperatuurmetingstechnologie met Endress+Hauser College op 30 november in Naarden.

Theorie rond temperatuurmeting

De basis in temperatuur is een complexe wetenschap met extreme processen en meetomstandigheden. Endress+Hauser neemt u graag mee in de theorie rond temperatuurmetingen, uitleg van de technologie om nauwkeuriger te kunnen meten, bespreken van de temperatuurafwijking in meetopstellingen door convectiewarmte, korte insteeklengtes als reactietijden, waar op te letten en hoe te verbeteren.

Kom op donderdag 30 november naar het Endress+Hauser College over temperatuurmeting. Gerhard Ambachtsheer, productmanager temperatuur, vertelt u in een middagbijeenkomst wat u moet weten over temperatuurmeting.

Schrijf u vandaag nog in want: vol is vol en er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar. Dit wilt u niet missen! U wordt ontvangen met een heerlijke lunch en de middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Deelname aan het college is kosteloos.

Wij hopen u te zien op 30 november in Naarden.

Informatie & inschrijven icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Veel voorkomende fouten in temperatuurmeting

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer