Universele USB-modem voor IO-Link configuratie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Universele USB-modem voor IO-Link configuratie
Article image of: Universele USB-modem voor IO-Link configuratie

De FieldPort SFP20 is een USB-modem voor de configuratie van Endress+Hauser IO-Link instrumenten en IO-Link apparaten van andere leveranciers. In combinatie met de IO-Link CommDTM en de IODD-interpreter voldoet de FieldPort SFP20 aan de FDT-standaard. Hij is geschikt als universele IO-Link interface voor servicetechnici die IO-Link instrumenten configureren en inbedrijfstellen. De FieldPort SFP20 werkt met Endress+Hauser DeviceCare en FieldCare software maar werkt ook met elk ander FDT frame (b.v. PACTware).

•Eenvoudige, probleemloze configuratie van elk IO-Link apparaat, inclusief apparaten van andere leveranciers.
•Snelle en eenvoudige ingebruikname van IO-Link apparaten.
•Hoge mate van flexibiliteit met betrekking tot de keuze van het FDT-frame.
•Geen netwerkscan nodig, enorme tijdsbesparing met point-to-point verbinding.

Eenvoudig aansluiten
Het IO-Link instrument sluit je eenvoudig aan op de FieldPort SFP20 met een standaard kabel – voorzien van M12 stekkers. De USB-kabel verbindt de FieldPort met een tablet of laptop en voedt tevens ook het aangesloten IO-Link instrument. Als de voeding niet toereikend is kan de externe voeding worden gebruikt.

Automatisch upload IIoT
De Endress+Hauser industriële tablet – Field Xpert SMT50 en 7x – herkent de FieldPort SFP20 direct als deze wordt aangesloten. In enkele seconden verbindt de Play-knop het IO-Link instrument voor online configuratie. De IO-Link instellingen slaat de Field Xpert lokaal op maar met de automatische upload naar Netilion – het Endress+Hauser IIoT Cloud ecosysteem – zijn deze direct geborgd en te delen met anderen.

Productinformatie icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:Universele USB-modem voor IO-Link configuratie

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer