Universele USB-modem voor IO-Link configuratie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Universele USB-modem voor IO-Link configuratie

De FieldPort SFP20 is een USB-modem voor de configuratie van Endress+Hauser IO-Link instrumenten en IO-Link apparaten van andere leveranciers. In combinatie met de IO-Link CommDTM en de IODD-interpreter voldoet de FieldPort SFP20 aan de FDT-standaard. Hij is geschikt als universele IO-Link interface voor servicetechnici die IO-Link instrumenten configureren en inbedrijfstellen. De FieldPort SFP20 werkt met Endress+Hauser DeviceCare en FieldCare software maar werkt ook met elk ander FDT frame (b.v. PACTware).

•Eenvoudige, probleemloze configuratie van elk IO-Link apparaat, inclusief apparaten van andere leveranciers.
•Snelle en eenvoudige ingebruikname van IO-Link apparaten.
•Hoge mate van flexibiliteit met betrekking tot de keuze van het FDT-frame.
•Geen netwerkscan nodig, enorme tijdsbesparing met point-to-point verbinding.

Eenvoudig aansluiten
Het IO-Link instrument sluit je eenvoudig aan op de FieldPort SFP20 met een standaard kabel – voorzien van M12 stekkers. De USB-kabel verbindt de FieldPort met een tablet of laptop en voedt tevens ook het aangesloten IO-Link instrument. Als de voeding niet toereikend is kan de externe voeding worden gebruikt.

Automatisch upload IIoT
De Endress+Hauser industriële tablet – Field Xpert SMT50 en 7x – herkent de FieldPort SFP20 direct als deze wordt aangesloten. In enkele seconden verbindt de Play-knop het IO-Link instrument voor online configuratie. De IO-Link instellingen slaat de Field Xpert lokaal op maar met de automatische upload naar Netilion – het Endress+Hauser IIoT Cloud ecosysteem – zijn deze direct geborgd en te delen met anderen.

Productinformatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Universele USB-modem voor IO-Link configuratie

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer