Ultrasone Gasflesniveau indicator Portalevel® MAX

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ultrasone Gasflesniveau indicator Portalevel® MAX

Bespaar geld, risico en tijd met de Portalevel® MAX gasniveaucontrole:
Portalevel® MAX is de snelste en krachtigste niveau indicator die is geproduceerd door Coltraco Ultrasonics. Met UL-vermelding en volledige ABS-type goedkeuring is de meter ideaal voor het testen van grote cilinders aan boord van schepen en offshore installaties.

Gasniveaucontrole en niveau-indicator

De Portalevel® MAX is een ultrasone vloeistofniveau-indicatorapparatuur die speciaal is ontworpen voor het bepalen van het vloeistofniveau in grote cilinders en containers met een grote massa waar tevens een UL-goedkeuring wordt vereist.

Snel en eenvoudig testen: de testprocedure is kort en eenvoudig, waardoor het inspecteren van cilinderinhoud ongelooflijk snel gaat. Elke cilinder kan in minder dan 30 seconden worden geïnspecteerd, met de ‘cal’-functie die de eenheid automatisch instelt voor elke cilinder met een druk op de knop. Dit vermindert gebruikersfouten aanzienlijk, maakt het testproces zeer eenvoudig en vereist minimale gebruikerstraining.

– Nauwkeurig tot +/- 1,5 mm
– Een verscheidenheid aan goedkeuringen, waaronder UL-vermelding en ABS-goedkeuring en RINA geaccepteerd
– Voldoet volledig aan de NFPA-normen voor gebruik.
– Behuizing robuust aluminium voor heavy duty gebruik
– IMPA P/N: 652776

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Marktechnical BV

Marktechnical Sensors & Controls Marktechnical B.V. levert hoogwaardige meet- en regelinstrumenten voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw. Ons programma bestaat o.a. uit Trafag druk en temperatuur sensoren en- of... Lees meer