Tour de Force: de interactieve mobiele roadshow van Emerson

icon.highlightedarticle.dark Pneumatiek
165 bekeken Laatste wijziging: 20 september 2023
De interactieve Emerson roadshow bezoekt de Benelux in week 38 en 39
De interactieve Emerson roadshow bezoekt de Benelux in week 38 en 39 | Foto: Emerson
Article image of: Tour de Force: de interactieve mobiele roadshow van Emerson
Tijdens de roadshow krijgen de bezoekers een interactieve digitale ervaring. In de truck kunnen bezoekers een ingebouwd Ultra High Definition-scherm (UHD) zien dat gedetailleerde productinformatie en technische tools online toont die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. | Foto: Emerson

De interactieve mobiele roadshow ‘Tour de Force’ van Emerson komt in week 38 and 39 ook naar de Benelux. De grootste roadshow tot nu toe van de wereldwijde leider in technologie en software, Emerson, brengt de nieuwste oplossingen voor fluid control en pneumatiek rechtstreeks naar de klant.

Persoonlijke beurs voor de deur

Emerson brengt het komende jaar de nieuwste oplossingen voor fluid control en pneumatiek en zijn team van deskundigen rechtstreeks naar klanten via hun mobiele, interactieve servicecentrum. De Emerson Mobile Roadshow legt meer kilometers af dan eerdere tournees en bezoekt klanten in 19 Europese landen, waaronder nieuwe bestemmingen in Litouwen, Roemenië en Turkije. Met een persoonlijke beurs voor de deur kunnen klanten de experts van Emerson ontmoeten en antwoorden krijgen op hun meest veeleisende uitdagingen op het gebied van digitale transformatie, duurzaamheid, machineautomatisering en meer.

Tijdens de vooraf vastgelegde stops kunnen bezoekers op dynamische wijze interactie hebben met innovaties uit de portfolio’s Asco, Aventics, TopWorx, PACSystems en Movicon, van Emerson. De hi-tech demonstratiewagen heeft een interactieve digitale ervaring en een ingebouwd Ultra High Definition-scherm (UHD) dat gedetailleerde productinformatie en technische tools online presenteert.

Geavanceerde, slimme pneumatische technologie

De presentaties tijdens de roadshow laten zien hoe geavanceerde, slimme pneumatische technologieën de fabrieksactiviteiten in realtime monitoren, hoe intuïtieve computing- en besturingssystemen van PACSystems Edge, aangedreven door Movicon.NExT, HMI/SCADA-automatiseringssoftware geavanceerde analyses en krachtige visualisatie bieden en hoe deze schaalbare oplossingen samenwerken om processen systematisch te optimaliseren en de duurzaamheid, productiviteit en winstgevendheid van de fabriek te bevorderen.

Overall equipment effectiveness, OEE

Fabrikanten van uiteenlopende omvang kunnen leren hoe ze hun activiteiten digitaal kunnen transformeren en verzamelde gegevens kunnen omzetten in bruikbare inzichten die de besluitvorming versterken en de energie-efficiëntie, de totale effectiviteit van de apparatuur (overall equipment effectiveness, OEE) en nog veel meer aanzienlijk kunnen verbeteren.

Bezoekers vinden er ook bewezen producten met wereldwijde certificeringen die speciaal zijn ontworpen voor hun behoeften. Tot de hoogtepunten behoren betrouwbare technologieën voor industriële automatisering en fluid control voor verbranding, afzuigsystemen voor stof en industriële en commerciële machines, alsmede ASCO-onderdelen voor proces-, industriële, spoorweg-, analytische en medische toepassingen.

Innovatief mobiel servicecentrum

Door een bezoek aan het innovatieve mobiele servicecentrum en de ervaring van de roadshow kunnen bedrijven in Europa meedoen met ‘GO Boldly’, Emerson zet zich in om ‘s werelds toonaangevende bedrijven te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen op betrouwbare wijze te bereiken en hun activiteiten te optimaliseren. GO Boldly is een uitnodiging voor bedrijven om samen met Emerson de wereld gezonder, veiliger, intelligenter en duurzamer te maken.

Ontdek de haltes van de tour, bekijk hoogtepunten en uitgelichte oplossingen en krijg toegang tot informatiebronnen bij de online hub voor de mobiele roadshow van Emerson.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark