Total kiest Emerson voor onderhoud van veiligheidssystemen

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Total Exploration and Production Services heeft Emerson geselecteerd om zijn control- en veiligheidssystemen in zijn olie- en gaswinningsinstallaties te onderhouden over de hele wereld.

De tienjarige raamovereenkomst is onderdeel van de standaardisatiestrategie die Total uitvoert voor zijn control- en veiligheidssystemen. De overeenkomst is de eerste in zijn soort tussen Total en een leverancier van automatiseringssystemen en formaliseert de reeds nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven.

Emerson wordt verantwoordelijk voor service, onderhoud, vervangingsplanning van verouderde systemen, telefonische ondersteuning, reserveonderdelenbeheer en rapportage rond de geïntegreerde control- en veiligheidssystemen op een aantal onshore- en offshore-locaties van Total. Het betreft onder andere de DeltaV™ DCS-systemen en DeltaV SIS-veiligheidssystemen in combinatie met de AMS asset management software van Emerson.

”Deze overeenkomst versterkt de uitstekende relatie die we al hebben met Total. Ons service-team ondersteunt hiermee Total in het voortdurende streven om de veiligheid en de efficiëntie van de bedrijfsactiviteiten te verhogen”, aldus Mike Train, president van Emerson’s Automation Solutions. ”We zijn er trots op dat Total ons het onderhoud van de kritische automatiseringssystemen toevertrouwt, zodat het bedrijf zijn activiteiten veilig en betrouwbaar kan blijven uitvoeren.”

Geschreven door

Emerson Automation Solutions

Emerson Automation Solutions biedt een breed portfolio aan automatiseringsoplossingen die helpen uw proces veiliger, betrouwbaarder en flexibeler te maken. Emerson levert daarvoor oplossingen, producten en diensten op gebied van industriële... Lees meer