Standaard of op maat gemaakte RVS kookketels

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Standaard of op maat gemaakte RVS kookketels

Kookketels komen in verschillende maten en worden in een groot aantal industrieën gebruikt. Gpi De Gouwe is fabrikant van rvs kookketels die aansluiten bij uw producten en processen. Onze kookketels beginnen bij 50L en kunnen oplopen tot zo’n 12.5m³.

Voor processen zoals koken en pasteuriseren, efficiënte verwarming van de tank is cruciaal en kan worden verkregen op verschillende manieren. Wij zorgen voor het juiste combinatie van verwarmingsvermogen en isolatie op de tank, om uw product binnen de gewenste tijd op te warmen. Leg uw verwarmingscase direct bij uw aanvraag voor aan Gpi, wij denken graag mee over de meest efficiënte oplossing. Of dit nu om dimple, noppenplaat, een dubbele mantel, of half pipe gaat.

We begrijpen dat elke toepassing anders is. Daarom zijn onze kookketels zo samen te stellen dat deze perfect bij uw product en proces past. Ook een volledig op maat ontworpen kookketel behoort tot de mogelijkheden. Als toevoeging hierop, ontwerpt en produceert Gpi De Gouwe ook haar eigen roerwerken. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor het hele tankconcept.

Geschreven door

Logo van:Standaard of op maat gemaakte RVS kookketels

Gpi De Gouwe

Gpi De Gouwe, experts in food process equipment voor verwarmen, koelen en mixen Lees meer