Standaard of custom made mengtanks

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
74 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Standaard of custom made mengtanks

Mengtanks of mixtanks zijn er in verschillende soorten en maten en worden in een groot aantal industrieën ingezet. Gpi De Gouwe is fabrikant van RVS mengtanks welke perfect aansluiten bij uw producten en processen. Onze mengtanks zijn verkrijgbaar vanaf 50L tot zo’n 10.000L of zelfs groter.

Voor processen zoals mixen, mengen, homogeniseren, is het belangrijk om het juiste of een combinatie van juiste roerwerken te kiezen. Laat ons weten wat u zou willen bereiken, zodat we u kunnen adviseren welk type roerwerk of roerwerkcombinatie de beste oplossing is.

We begrijpen dat elke toepassing anders is. Daarom ontwerpen we onze tanks speciaal op uw specificaties, zodat we zeker kunnen zijn dat de tank het best aansluit op uw product en proces. Opties die wij op onze mengtanks aan kunnen bieden zijn:

1) Kantelbare tanks
2) Verwarming en/of koeling
3) Geïntegreerd control panel
4) Roerwerken
5) Loadcells
6) Level Switches
7) Reinigingsaansluitingen
8) Op een frame geplaatste tank
9) Etc.

Gpi De Gouwe maakt naast tanks, ook haar eigen roerwerken. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt voor het hele tankconcept. Roerwerken die wij ontwerpen en produceren zijn:

1) Hekroerwerk
2) Ankerroerwerk
3) Schrapend roerwerk
4) Propeller roerwerk
5) Onderaangedreven roerwerk
6) Dispergeerschijf
7) Rotor/stator
8) Schroef roerwerk
9) Combinatie roerwerk
10) High shear mixer
11) Turbo mixer
12) Side entry roerwerk
13) Statische mixer
14) Externe homogenizer

Gpi hanteert standaard een hoog kwaliteitsniveau. Voor sommige toepassingen, zoals de food industrie of zelfs de farmaceutische industrie, zijn echter specifieke eisen van toepassing. Food-tanks worden standaard met een inwendige ruwheid van Ra 0,8 opgeleverd, maar wij kunnen desgewenst tanks met nog veel gladdere (en dus hygiënischer) binnenwanden produceren.

Geschreven door

Logo van:Standaard of custom made mengtanks

Gpi De Gouwe

Gpi De Gouwe, experts in food process equipment voor verwarmen, koelen en mixen Lees meer