Solenoïde afsluiters met magneetventiel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solenoïde afsluiters met magneetventiel

Solenoïde afsluiters zijn afsluiters die met behulp van een magneetventiel bediend worden. Een magneetventiel is niets anders dan een klein toestel die, na met stroom te bekrachtigen, de afsluiter opent of afsluit.

Specificaties:
Druk: tot ca. 40bar
Afmetingen: tot circa DN50
Materialen: Messing, RVS

Onze solenoïde afsluiters leveren we in vele soorten en maten. Als 2-weg afsluiters of als 3-weg afsluiters. Doorgaans zijn solenoïde afsluiters voorzien van schroefdraad omdat het om relatief kleine afmetingen gaat.

Ze zijn geschikt voor tal van toepassingen. Afhankelijk van de toegepaste materialen van het huis en de afdichtingen zelfs voor gassen en brandstoffen.

De solenoïde afsluiters van OpenSupply worden in messing of roestvaststaal geleverd.
De gemiddelde werktemperatuur van solenoïdes ligt tussen de -10 en 50°C. Standaard leveren we solenoïdes voor 230VAC, 24VAC en 24VDC bediening maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

OpenSupply levert haar solenoïde afsluiters met CE, UL en RoHS toelatingen.
Andere typen afsluiters die OpenSupply kan leveren zijn onder andere kogelkranen, wafers, klepafsluiters, vlinderkleppen, meskant of schuif afsluiters.

Wij leveren u eveneens graag onze appendages als filters, terugslagkleppen, condensaatpotten, leidingen en slangen, compensatoren, vlotters en fittingen.

Wilt u een manuele of anders geautomatiseerde afsluiter? Kijkt u dan eens bij onze manuele afsluiters of pneumatische afsluiters.

Op het gebied van veiligheid heeft OpenSupply u ook veel te bieden. Onze én uw afsluiters kunnen we voorzien van een Valve Interlock Systeem.

Neem vandaag nog contact met ons op via de website van OpenSupply voor meer informatie.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer