Slimme en compacte Liquiline transmitter

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Slimme en compacte Liquiline transmitter

Endress+Hauser levert een veelzijdige, slimme en compacte transmitter voor Memosens sensoren.

De Liquiline Compact CM82 transmitter heeft een klein formaat en is te voorzien van Bluetooth en HART-communicatie. Memosens sensoren voor pH/ORP, geleidbaarheid en opgelost zuurstof zijn hiermee op een slimme en veelzijdige manier aan uw proces toe te voegen.
De digitale technologie van Memosens zorgt voor optimale proces- en data-integriteit met eenvoudige bediening. Zo zijn uw metingen bestendig tegen corrosie en vocht, kunt u de sensoren in het laboratorium kalibreren en is (preventief) onderhoud te plannen en te beheren.

Tijdelijke actieprijs
Bekijk nu onze speciale actie voor de veelzijdige, slimme en compacte transmitter Liquiline Compact CM82, te voorzien van Bluetooth en HART communicatie. Deze transmitter biedt u een waardevolle aanvulling voor uw procesomgeving. Memosens sensoren zijn makkelijk aan te sluiten en verwisselbaar zonder verlies van data. Deze actie duurt tot eind december 2021.

Ga naar de actie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Slimme en compacte Liquiline transmitter

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer