SCP-pompen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SCP-pompen

Genormaliseerde centrifugaalpompen volgens EN 22858 / ISO 2858, uitgevoerd met lagerblok in vrij aseinde

De SCP-pompen zijn genormaliseerde centrifugaalpompen volgens EN 22858 / ISO 2858. Uitgevoerd met lagerblok in vrij aseinde en doorgaans compleet samengebouwd geleverd met elektromotor, flexibele koppeling en koppelingsbeschermkap op een fundatie.
Recentelijk hebben wij een exemplaar mogen leveren voorzien van een 45kW Siemens motor. Gezien de veeleisende toepassing is er gekozen voor alleen maar hoogwaardige componenten, materialen en coating. De pompset hebben wij volledig klant- en toepassingsspecifiek gebouwd.
Het pomphuis is leverbaar in gietijzer, brons, roestvaststaal AISI 316 of Hastelloy. De pompas is vervaardigd uit staal, roestvaststaal, of Hastelloy. De waaier is leverbaar in verschillende materialen en in een gesloten of half-open uitvoering.
Afhankelijk van de te verpompen vloeistof kan de pomp uitgerust worden met een stopbuspakking of een enkele-, dubbele-, of cartridge mechanical seal. Externe sealkoeling is indien nodig ook leverbaar.
Heeft u ook een dergelijke toepassing? Neem dan contact op met Bedu Pompen: 088-4802900.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:SCP-pompen

Bedu Pompen B.V.

Bedu Pompen Bedu Pompen is leverancier van industriële vloeistofpompen en pompen voor de afvalwatermarkt. Bedu Pompen is een zelfstandige organisatie, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Heteren en een nevenvestiging in... Lees meer