Scharff Techniek breidt elektrische stoomketelverhuur uit

2 december 2022
Article image of: Scharff Techniek breidt elektrische stoomketelverhuur uit

Scharff Techniek levert al bijna 40 jaar stoom- en thermische olie-installaties en verhuurt inmiddels al bijna 7 jaar compacte elektrische stoomketels in heel Nederland. Nu is besloten om de verhuurtak van het bedrijf uit te breiden. Vanaf heden is het ook mogelijk voor bedrijven uit het buitenland om aanvragen te doen.

Scharff Techniek merkt dat er veel vraag is naar tijdelijke stoomcapaciteit bij bedrijven. Het huren van een stoomketel kan ontzettend handig zijn wanneer een bedrijf een tijdelijke productie of proefopstelling gepland heeft, maar niet voldoende of geen stoomcapaciteit heeft. Met het huren van een compacte elektrische stoomketel van Scharff Techniek is het mogelijk om over tot wel 194 kgh extra stoom te beschikken. Omdat deze stoomketels vrij zijn van PED-keur, is er geen ketelhuis nodig.

Daarnaast kan het huren ook voordelen hebben ten opzichte van het ‘hebben’ van een stoomketel, want dat brengt ook kosten met zich mee (buiten de kosten van aanschaf en installatie). Zo moeten stoomketels regelmatig onderhouden worden en wettelijk worden gekeurd. Ook als een stoomketel uit staat, heeft hij nog wel aandacht nodig. Huurketels hebben die kosten niet. Scharff Techniek zorgt dat klanten zich bezig kunnen blijven houden met hetgeen waar zijn goed in zijn.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met Scharff Techniek om deze te bespreken.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Scharff Techniek breidt elektrische stoomketelverhuur uit

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: Elektrische Stoomketels Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren Thermische Olieketels Toepassingen voor Clean Steam Verhuur (elektrische) stoomketels Waterontharders en... Lees meer