SAMSON op de beurs WoTS 2022

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SAMSON op de beurs WoTS 2022

U vindt ons met standnr. 8B044 in hal 8.

– Op onze stand tonen wij u ons brede assortiment, met dit jaar ook focus op onze digitale productlijn SAM DIGITAL en onze voor waterstof geschikte producten.

– FOCUS-ON dingt met het FOCUS-1 device mee naar de TechAward van de World of Automation. FOCUS-1 is de eerste intelligente “procesnode”, ontwikkeld door KROHNE en SAMSON. Het device combineert sensoren, aandrijving en regelfunctionaliteit in één apparaat.

– KROHNE, FOCUS-ON en SAMSON staan naast elkaar op deze beurs, zodat alle expertise wat FOCUS-1 betreft is gebundeld. Tijdens de WOTS is op de FOCUS-ON stand een demonstratieskid aanwezig. Op onze website kunt u een tijdslot reserveren.

– Namens SAMSON zal Robert Nijhuis, Global Business Manager, op dinsdag 27 september 2022 tijdens het seminar “Digitalisering” een lezing geven over hoe men moet omgaan met datagedreven onderhoudsstrategieën.

– Jos Geers, Sales Manager, geeft op woensdag 28 september a.s. een lezing tijdens het door het FHI- en het WIB-georganiseerde seminar “Autonomous operations: Challenges and opportunities in the process industry”.

– Op de beursvloer van de World of Automation in hal 8 biedt het waterstofplein een kijkje in de technische keuken van waterstofinstallaties. Wereldwijd levert SAMSON ventielen voor waterstof aan klanten, die actief zijn in de opwekking, het transport en de levering van energie, alsook in de (petro-)chemische industrie. Op het waterstofplein én op onze stand laten wij enkele ventielen zien, die geschikt zijn voor waterstof.

Wilt u niets missen over onze deelname aan de WoTS 2022? Volg ons dan op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/samson-regeltechniek-b.v.

U kunt zich gratis aanmelden op de site van de WoTS via onze relatiecode W82975.

Info over onze deelnameicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:SAMSON op de beurs WoTS 2022

SAMSON REGELTECHNIEK B.V.

SAMSON REGELTECHNIEK adviseert, levert en verricht service aan SAMSON regelventielen en veiligheidsafsluiters voor procesinstallaties in Nederland. Ook bieden wij Industrie 4.0 softwareoplossingen voor het monitoren van regelventielen in een plant. Lees meer