S.K.S. breidt het assortiment pompen verder uit.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: S.K.S. breidt het assortiment pompen verder uit.
Article image of: S.K.S. breidt het assortiment pompen verder uit.

Speciaal voor processen waar extra aandacht vereist is voor hygiëne, levert S.K.S. als master distributor de Alfa Laval UltraPure reeks. Deze pompen zijn ontwikkeld voor bijvoorbeeld farmaceutische processen of de bio industrie. Voor ieder type vloeistof heeft S.K.S. een passende UltraPure pomp.

Laag viskeuze producten
Alfa Laval LKH UltraPure

De LKH pomp heeft zich door de jaren heen bewezen als meest efficiënte en betrouwbare centrifugaalpomp. Het Q-doc van Alfa Laval wordt standaard meegeleverd en geeft u een compleet overzicht van de pomp en de benodigde documenten.

Vloeistoffen & gasmengsels
Alfa Laval LKH Prime UltraPure

Gebaseerd op de vertrouwde LKH range maar met een compleet nieuwe luchtschroef technologie. De LKH prime maakt het mogelijk om met 1 hygiënische pomp zowel product als CIP te verpompen.

Hoog viskeuze producten
Alfa Laval SX UltraPure

Voor producten met een hoge viscositeit zoals tandpasta of crème soorten biedt S.K.S. de SX UltraPure lobbenpomp. Deze volledig in RVS uitgevoerde pomp verplaatst uw product met zorg door de speciale lobben. De pomp kenmerkt zich o.a. door zijn betrouwbaarheid, eenvoudig onderhoud en modulair design.

Watch article video icon.arrow--dark

Geschreven door

SKS Siersema Komponenten Service BV

SKS is een onafhankelijke adviseur, die geen ander belang heeft dan zijn klanten in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie producten te leveren die hen in staat stellen om beter te presteren.... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer