Revisies van pompen worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Revisies van pompen worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld

Ook revisies van pompen die Bedu Pompen oorspronkelijk heeft geleverd worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid door ons behandeld.
Betrouwbaarheid en voorkomen van stilstand van uw proces vinden wij belangrijk. Mocht er een pomp defect gaan dan willen we de oorzaak weten, zodat dit de volgende keer wellicht voorkomen kan worden.

Ons uitgangspunt is dat een gereviseerde pomp de oorspronkelijke prestaties weer moet halen en minimaal dezelfde standtijd haalt als een nieuwe pomp. Om dit te kunnen garanderen worden alle relevante toleranties gemeten en daar waar nodig wordt er actie ondernomen.
Tevens wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen.
Indien gewenst worden de pompen na reparatie met water op onze testbak getest. Hierbij ontvangt u dan een compleet testrapport, inclusief prestatiecurve (Q-H curve) met opgenomen vermogen etc.
Heeft u ook behoefte aan het reviseren van door ons geleverde pompen?
Bel gerust voor vrijblijvende informatie: 080-4802900

Onze website icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Revisies van pompen worden met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld

Bedu Pompen B.V.

Bedu Pompen Bedu Pompen is leverancier van industriële vloeistofpompen en pompen voor de afvalwatermarkt. Bedu Pompen is een zelfstandige organisatie, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Heteren en een nevenvestiging in... Lees meer