Registreer uw beursbezoek bij Endress+Hauser en steun daarmee Villa Joep

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Registreer uw beursbezoek bij Endress+Hauser en steun daarmee Villa Joep

Endress+Hauser steunt Villa Joep tijdens de WoTS beurs

Endress+Hauser heeft zijn deelname aan de grootste industriële beurs, de World of Technology & Science (WoTS) verbonden aan een goed doel, Villa Joep.

Endress+Hauser introduceert een uniek relatiegeschenk. Wij geloven in duurzaam ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid. Wat is er mooier om dit te delen met u, onze klant! U krijgt op onze stand tijdens de WoTS geen tas vol gadgets maar steunt met uw komst Villa Joep.

Registreer u nu via de website van Endress+Hauser voor een gratis entreebewijs voor de WoTS en kom langs op de stand van Endress+Hauser in hal 8. Wij doneren voor iedere geregistreerde bezoeker op onze stand € 5,- aan Villa Joep. Registreer u vooraf via de website en kom tijdens de WoTS naar onze stand in hal 8, doen!

Wij ontmoeten u graag op de beurs!

Helga Linnartz
Managing Director Endress+Hauser Nederland

Over Villa Joep
Villa Joep is in 2003 opgericht om na het overlijden van Joep de strijd tegen neuroblastoom uit zijn naam voort te zetten en ervoor te zorgen dat uiteindelijk alle kinderen neuroblastoom zullen kunnen overleven. Alles wat zij doen draagt bij aan deze doelstelling. Daarvoor is veel onderzoek nodig zodat de kans op genezing wordt vergroot.

Registreer hier icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Registreer uw beursbezoek bij Endress+Hauser en steun daarmee Villa Joep

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer