PUMPS & VALVES Antwerpen biedt breed aanbod

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: PUMPS & VALVES Antwerpen biedt breed aanbod

De vakbeurs Pumps & Valves op 23 en 24 maart in Antwerpen richt zich op pompinstallaties en procestechnologie voor vloeistoffen en gassen. Het evenement vindt gelijktijdig plaats met de vakbeurzen Maintenance en M+R. Zo komt het hele industriële spectrum aan bod.

Tekst: Redactie Proces Media | Fotografie: Easyfairs

Meer dan 400 exposanten stellen dit jaar hun expertise, producten en diensten tentoon in de vijf hallen van Antwerp Expo. De beurscombinatie biedt een totaaloverzicht in zowel procesapparatuur, kleppen en pompen als onderhoud, shutdown-technologie en productiebetrouwbaarheid, en alle meet- en regelapparatuur die vooral in het digitale tijdperk steeds belangrijker wordt.

Innovaties

Meer in detail focust Pumps & Valves op industriële pompen, (regel)kleppen, dichtingen, filters, filtratieoplossingen, procesapparatuur en (pijp)leidingen. Daarnaast is dienstverlening voor industrie, overheid en pijpleidingbeheerders een aandachtspunt. Wie zich snel op de hoogte wil stellen van de trends en innovaties kan zich inschrijven voor de ‘Innovation Tour’. Elke beursdag zijn er ‘s ochtends en ‘s middags 2 tours, waarbij bezoekers kunnen kiezen uit een pompen- en een kleppenvariant. Meedoen is gratis. Voor netwerkers is 23 maart, de eerste beursdag, de beste keuze. Er is dan vanaf 18.00 uur een borrel voor standhouders en bezoekers, het moment om informeel contacten te leggen.

Masterclasses

Natuurlijk is ook het kennisprogramma weer goed gevuld, met onder andere speciale masterclasses met tips & tricks en de nieuwste trends. De meest fluids-gerichte masterclasses zijn hieronder op een rijtje gezet. Inschrijven is meestal gratis, in een enkel geval betaald. ●

Article image of: PUMPS & VALVES Antwerpen biedt breed aanbod

________________________________________________

Pumps & Valves, Maintenance, M+R Antwerpen

■ Locatie: Antwerp Expo
■ Data: 23-24 maart 2022
■ Tijden: 23 maart 10:00 – 18:00 uur (netwerkborrel tot 19:00 uur
■ 24 maart 10:00 – 18:00
■ Meer info: www.pumps-valves.be / www.maintenance-expo.be / www.mr-expo.be
■ Registreren: gratis op www.pumps-valves.be met code BABG1000

Article image of: PUMPS & VALVES Antwerpen biedt breed aanbod

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark