Pumps & Valves 2017, ook deze editie weer een succes

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Pumps & Valves 2017, ook deze editie weer een succes
Article image of: Pumps & Valves 2017, ook deze editie weer een succes

Meer dan 250 exposanten presenteerden hun innovaties en technologische oplossingen aan meer dan 3000 bezoekers als algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, onderhoudsmanagers, R&D managers en operationeel managers uit de olie & gas -, (petro) chemie -, metaal -, food & beverage en (proces) waterbehandeling industrie. Deze eindbeslissers van multinationals en kleinere bedrijven wisten ook dit jaar weer met specialistische vraagstukken hun weg naar de beurs te vinden.

Ook verschillende seminars wisten een hoop geïnteresseerden te boeien. Zo bracht onder andere Martijn van den Born van Holland Pomp Groep met zijn onderwerp ‘Europump project Ecodesign voor energiezuinige pompsystemen’ de luisteraar wat meer kennis over dit project bij.

Tevens schreven verschillende exposanten zich vooraf in voor de Innovations on Tour waarbij elke exposant in een korte presentatie van tien minuten zijn of haar productinnovatie toelichtte aan de passerende bezoekers in zijn of haar stand. Zo presenteerde onder andere Festo de Festo Motion Terminal VTEM, het eerste ventieleiland ter wereld dat door apps kan worden bestuurd. Hiflux presenteerde de AUTO-LINE® hygiënisch zelfreinigende vloeistof filters, waar gebruik van kan worden gemaakt in sectoren zoals zuivel, kaas, chocolade, honing, bier, suiker, en zetmeel.

Voor het eerst stond dit jaar de Meet & Analyse instrumentatie in de schijnwerpers. Dit omdat deze productgroep in hoog tempo innoveert. Bedrijven actief in deze instrumentatie presenteerden een zelfgekozen product in verschillende verlichte vitrines. Bezoekers passeerden gedurende hun bezoek deze vitrines en werden door middel van een kaartje bij het product verwezen naar desbetreffende stand voor meer informatie over het product. Zo kreeg de bezoeker een complete update in dit productsegment.

Verder was er dit jaar ook een raad en win actie waarbij bezoekers het gewicht van een grote afsluiter bij de ingang konden raden. De afsluiter woog maar liefst 673kg! Wanneer ze dit antwoord juist hadden geraden, kregen ze een speciaal biertje mee om thuis van de beurs na te kunnen genieten.

Pumps & Valves is inmiddels onderdeel van een ‘European Series’ met andere succesvolle edities in Antwerpen, Bilbao, Zürich en Dortmund. Met deze series kunnen leveranciers en producenten de verschillende nationale markten bereiken.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Easyfairs NV

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer