ProMinent aanwezig op de AgriFoodTech

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ProMinent aanwezig op de AgriFoodTech
Article image of: ProMinent aanwezig op de AgriFoodTech

Op 12 en 13 december vindt in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch de vakbeurs AgriFoodTech plaats waarin efficiënter, effectiever, duurzamer produceren in de voedingsmiddelenindustrie, de landbouwsector en (glas)tuinbouw centraal zal staan. Op deze beurs voor de professional worden de nieuwste trends gepresenteerd. Als aanbieder van totaaloplossingen, toont ProMinent u zijn nieuwste productinnovaties op het gebied van oplossingen voor waterdesinfectie en doseertechnieken. Ontdek daarnaast ons DULCOnneX-systeem, een complete oplossing voor digitaal procesmanagement vormen.

Onze collega Jerry Panhuyzen houdt op donderdag 13 december van 14.55 uur – 15.20 uur in zaal 2 Voedingsmiddelenindustrie 4.0, een lezing over DULCOnneX. Dé intelligente oplossing voor digitaal fluidmanagement.

De belangrijkste voordelen van DULCOnneX:

• hogere procesveiligheid dankzij transparantie van alle relevante gegevens
• procesbewaking in realtime, onafhankelijk van tijd en locatie
• voorkomen van stilstandtijden door alarmering via e-mail
• trendbewaking maakt het mogelijk onderhoud te plegen met een vooruitziende blik
• gegevensregistratie en opstellen van rapporten

Kijk ook eens op www.agrifoodtech.nl voor meer informatie over deze vakbeurs. Hier kunt u zich ook gratis registreren als u een bezoek wilt brengen aan de beurs.

U kunt ProMinent vinden op stand 110. Onze product- en verkoopexperts verheugen zich op uw komst.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

ProMinent Verder b.v.

ProMinent Verder in Vleuten is de Nederlandse vertegenwoordiging van de internationale ProMinent Groep. Al ruim 50 jaar is ProMinent wereldwijd actief in de waterbehandeling en doseeroplossingen voor de procesindustrie. ProMinent... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer