Probleemloze dispersies met de Kreis-Niemann dissolvers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
54 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Probleemloze dispersies met de Kreis-Niemann dissolvers

Poeders dispergeren in een vloeistof is niet altijd een eenvoudige opdracht, en niet elke menger is opgewassen tegen de uitdagingen van dit proces: De viscositeit van het mengsel gaat de hoogte in, de vortex die de menger vormt is soms niet krachtig genoeg, het product aan de rand van de mengkuip beweegt onvoldoende mee, er ontstaat lucht in het product, …

De verschillende KREIS-DISSOLVER® modellen van het Duitse Wilhelm Niemann GmbH vangen deze potentiële problemen op en zorgen al vele jaren voor een probleemloze productie van gietvloeren, verven, vetten, coatings enz.
Naast de standaard KDV dissolvers bieden de V KDV vacuüm dissolvers of de Butterfly dissolvers voor elk moeilijk product wel een optimale Oplossing.

Na een jarenlange succesvolle samenwerking tussen Wilhelm Niemann GmbH en het Belgische ESKENS BENELUX hebben de directies van beide bedrijven besloten om die samenwerking verder uit te breiden naar de hele Benelux.
Dit betekent dat ESKENS PROCESS SOLUTIONS vanaf nu naast o.a. de LÖDIGE mengers en de RHEWUM zeven nu ook de KREIS-DISSOLVER® gaat verdelen.
Deze nieuwe evolutie brengt twee bedrijven met een zeer goede reputatie nog dichter bij elkaar. DE IDEALE MIX! Met voor de klanten enkel positieve gevolgen. De ESKENS-techniekers hebben immers verschillende jaren ervaring met het installeren, onderhouden en herstellen van de KREIS-NIEMANN dissolvers, en zullen deze kennis met veel inzet en enthousiasme ook bij onze Nederlandse klanten gebruiken.
Dus, heeft u interesse in een nieuwe KREIS-DISSOLVER®, wenst u een nieuwe maalschijf of andere onderdelen voor uw bestaande dissolvers te bestellen, heeft u behoefte aan een preventief onderhoud op uw dissolvers, of heeft u onverwacht een panne? Neem dan contact met ons op, of bel uw gebruikelijke contactpersoon bij ESKENS. U zult snel en professioneel geholpen worden.

Geschreven door

Logo van:Probleemloze dispersies met de Kreis-Niemann dissolvers

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer