Preventief onderhoud met het Inventflow Service Center

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Preventief onderhoud met het Inventflow Service Center

Preventief onderhoud door Inventflow
Samen met u maken wij graag een plan voor preventief onderhoud. Ons eigen Service Center maakt het zeer eenvoudig om onnodige schade en downtime te voorkomen.

Eén van onze service engineers komt bij u langs om uw pompen te inspecteren. Vervolgens worden de pompen opgenomen in het Service Center, met bijbehorende service-levels. Het Service Center is onze online tool, welke altijd beschikbaar is via uw webbrowser. Bij een laag service-level wordt preventief onderhoud uitgevoerd.

Onze werkwijze:

Pompinspectie door een expert
Eén van onze pompspecialisten komt bij u langs om een visuele inspectie, trillingsanalyse en thermografie te doen. Op basis van de inspectie, het pomptype/merk, het medium en draaiuren wordt een service-level vastgesteld. Dit alles wordt digitaal gedocumenteerd.

Inventflow Service Center
De pomp wordt opgenomen in het Service Center. Alle pompgegevens, motorgegevens, de digitale pompinspectie en relevante documentatie wordt toegevoegd. Het service-level wordt toegewezen op basis van de pompinspectie.

Het service-level is een niveau tussen 0 en 100, welke afloopt over een vastgestelde periode. In overleg met u wordt bepaald bij welk niveau preventief onderhoud uitgevoerd dient te worden.

Preventief onderhoud
Vervolgens wordt het preventief onderhoud uitgevoerd door onze pompexperts. Revisie- en vervangingskosten worden beperkt door defecten te voorkomen. Daarnaast beperkt u hiermee de mate van uitval binnen uw productieproces.

Geschreven door

Inventflow

Inventflow BV is een onderneming met een ruime ervaring in het leveren en onderhouden van een breed scala aan procescomponenten. Van zowel sanitaire en aseptische procescomponenten in de voeding-, genotsmiddelen-... Lees meer