Portaal voor industriële veldinstrumentatie

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Portaal voor industriële veldinstrumentatie

Sensoren worden overal in de industrie gebruikt en hebben vaak een aanzienlijke invloed op de goede werking en kwaliteitsborging van systemen en processen. Deze laatsten kunnen in heel veel gevallen niet eens werken als er een enkele sensor uitgevallen is.

Snel een nieuw exemplaar kunnen leveren zonder tijdrovende processen als offertes en aanvragen van technische gegevens, is de kracht van het nieuwe portaal sensors.nl. Dit door Marktechnical opgezette platform is bedoeld als kennisplatform en als webshop waarop de sensoren van een groot aantal leveranciers zijn samengebracht en waaruit met een paar muisklikken de juiste sensor te selecteren en aan te schaffen is.

Alle producten die worden aangeboden in de webshop sensors.nl zijn doorgaans uit voorraad leverbaar en zijn in kleine hoeveelheden te bestellen zonder additionele order of administratiekosten Naast deze opgenomen A-merken heeft sensors.nl ook een eigen productlijn opgenomen.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Marktechnical BV

Marktechnical Sensors & Controls Marktechnical B.V. levert hoogwaardige meet- en regelinstrumenten voor toepassingen in de industrie en scheepsbouw. Ons programma bestaat o.a. uit Trafag druk en temperatuur sensoren en- of... Lees meer