Panametrics Panaflow MV80 Multivariabele Vortex flowmeter

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
48 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Panametrics Panaflow MV80 Multivariabele Vortex flowmeter

De Panametrics PanaFlow MV80-VTP is een in-line Vortex flow meter, en is breed toepasbaar voor het meten van gassen, laag-viskeuze vloeistoffen en ook stoom.

Eén instrument
Met de geïntegreerde snelheidssensor, druk- en temperatuur compensatie meet één instrument de actuele flowrate, procesdruk en de procestemperatuur. Separate druk- en temperatuuraansluitingen hoeven daardoor niet te worden voorzien en de procesleiding hoeft maar op één punt onderbroken te worden. Dit bespaart niet alleen op de initiële aanschaf maar ook op de kosten voor het installeren en onderhoud.

Groter meetbereik door slimme elektronica
Als richtlijn geldt dat het Reynoldsgetal groter moet zijn dan 10.000 voor het vormen en kunnen detecteren van de vortexen. De Panaflow vortex flowmeters corrigeren voor de non-lineariteit van het Strouhal-getal door real-time het Reynoldsgetal te berekenen. Hierdoor kan er flow gemeten worden vanaf een Reynoldsgetal van 5.000 in plaats van 10.000.

Uitvoeringen
– ANSI / DIN geflensde uitvoering van DN15 t/m DN200, drukklasse tot PN64 / 600 lbs.
– ANSI / DIN wafer style uitvoering van DN15 t/m DN100, drukklasse tot PN64 /600 lbs.
– Compact of remote transmitter /elektronica

Gemeten parameters
– Actuele flow
– Temperatuur
– Druk
– Dichtheid
– Energie
– Massa flow

Deel gerust uw applicatie met onze application engineers
Samen met U bekijken ze uw flow applicatie in elk opzicht en kunnen U een offerte op maat sturen voor een MV80 Vortex flow meter. Onze sales engineers kunnen ook ter plaatse de flow applicatie bekijken en bespreken

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Baker Hughes Energy International B.V.

Baker Hughes Energy International B.V. Panametrics is al meer dan 50 jaar een pionier in de sensortechnologie. Met een innovatieve cultuur blijven we oplossingen ontwikkelen voor vocht, zuurstof, vloeistofstroom en gasstroommeting. Onze bewezen technologieën zijn... Lees meer