Overname: Inventflow neemt volledige activiteiten Hovap over

32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Overname: Inventflow neemt volledige activiteiten Hovap over

Overname activiteiten Hovap
Wij stellen u er graag van op de hoogte dat alle activiteiten van Joop Schuurman met ingang van 1 juni zijn overgenomen door Inventflow. Vanaf 1 juni zijn wij uw partner voor Hovap en Keystone producten en kunt u bij ons terecht voor advies, (aan)vragen en bestellingen.

Voor u is het van belang dat de continuïteit en kennis van het Hovap product gewaarborgd blijft. Daarom blijft Joop Schuurman gedurende twee jaar verbonden met Inventflow als adviseur.

Voorkom onnodige vervanging Hovap kleppen
Een belangrijk voordeel voor u is dat wij met ingang van 1 juni voorraadhouder zijn van Hovap revisie-sets, waarmee 24/7 bereikbaarheid is gegarandeerd. Voorkom onnodige vervanging van hoogwaardige kleppen en neem contact op voor nadere informatie.

Onderdelen beschikbaar voor:
Hovap Varioflow 8700 serie, Hovap Basicflow 9800 serie, Hovap Basicflow 9600 serie, Hovap Miniflow 9400 serie. Voor alle oudere typen kleppen kunt u contact opnemen om tot de juiste samenstelling van revisie-sets te komen.

Geschreven door

Inventflow

Inventflow BV is een onderneming met een ruime ervaring in het leveren en onderhouden van een breed scala aan procescomponenten. Van zowel sanitaire en aseptische procescomponenten in de voeding-, genotsmiddelen-... Lees meer