Oude pomp in nieuw jasje

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Oude pomp in nieuw jasje
Article image of: Oude pomp in nieuw jasje

In opdracht van KWS Infra levert Landustrie Sneek bv een tiental pompen voor een nieuw bedrijventerrein in Noord-Holland.
Zes dompelpompen met Vortex waaier zorgen ervoor, dat alle condenswater wordt afgevoerd naar het riool. Daarnaast komen in het HWA gemaal vier nieuwe schroefpompen van het type P400 (3 + 1 reserve). Deze pompen lozen het hemelwater op het oppervlaktewater.
De oorspronkelijke P400 pomp is begin jaren ’80 speciaal ingezet voor polderbemaling. Ondertussen is het design geupdate en geschikt gemaakt voor de hedendaagse aandrijftechniek. Hiermee biedt de pomp nog steeds een uitstekende oplossing voor het verpompen van grote hoeveelheden water bij een geringe opvoerhoogte. De robuuste uitvoering maakt de pomp ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.
Alle pompen worden door Landustrie geleverd en geïnstalleerd met de bijbehorende persleiding en besturing.

geschreven door

Landustrie Sneek BV

Een passende pomp voor iedere toepassing Op het gebied van watertechnologie biedt Landustrie een groot scala aan mogelijkheden. De uitgebreide range aan Landy producten voorziet wereldwijd in diverse toepassingen,  zoals op afvalwaterzuiveringsinstallaties, in (riool)gemalen, pompinstallaties en... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer