OPTIWAVE radar niveaumeters met 24 en 80 GHz transmitters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: OPTIWAVE radar niveaumeters met 24 en 80 GHz transmitters
Article image of: OPTIWAVE radar niveaumeters met 24 en 80 GHz transmitters

Uitgevoerd met 2-draads 4 ….20mA HART 7 communicatie en verkrijgbaar met een brede keuze aan procesaansluitingen vanaf ¾”. Voorzien van LCD display met 4-toetsen voor gemakkelijke bediening en inbedrijfsname. Standaard geleverd met kosteloze PACTware™ DTM met volledige functionaliteit en kan voor explosiegevaarlijke toepassingen worden voorzien van de benodigde goedkeuringen.

Voor vloeistoffen:
Optiwave 3500 80 GHz FMCW radar voor hygiënische applicaties in de voedingsmiddelen-, dranken- alsook de farmaceutische industrie. Beschikt over een brede range aan hygiënische aansluitingen en kan tot aan de procesaansluiting meten. Dankzij de smalle richtingshoek en de kleine dode zone kan de meter in kleine en smalle tanks meten, zelfs met roerwerken.

Optiwave 5400 is een 24 GHz FMCW radar voor het meten van vloeistoffen in eenvoudige procesapplicaties in de chemische-, olie & gas en energiebranche. Verschaft nauwkeurige meting in gesloten tanks en in open lucht applicaties zoals rivieren of dammen, ook in processen met snel wisselende niveaus.

Optiwave 7400 24 GHz FMCW radar is ontwikkeld voor vloeistoffen in moeilijke omgevingen zoals tanks met roerwerken met corosieve media of voor hoge temperatuur toepassingen tot +700°C. Geschikt voor de chemische-, petrochemische-, energie- en olie & gas branche. Is leverbaar met warmte-, koel- of reinigingsystemen op de metalen hoorn antennes. Voor applicaties met corrosieve of gevaarlijke vloeistoffen is een flensplaat bescherming of een extra Metaglas afdichting verkrijgbaar.

Optiwave 7500 is een 80 GHz FMCW radar geschikt voor dezelfde branches als de Optiwave 7400 tot +150°C, 40 bar. Met z’n smalle radarbundel en de verwaarloosbare dode zone is de meter geschikt voor vloeistofapplicaties in kleine en smalle tanks, met interne obstructies zoals roerwerken en warmtespoelen, maar ook in tanks met hoge nozzles. Deze 80 GHz radar meet zelfs door een tank dak van kunststof/niet geleidend materiaal. Beschikt over een ingebouwde PEEK lens antenne en meet over 100 meter het productniveau vanaf de antenne tot aan de bodem van de tank.

Voor vaste stoffen:
Optiwave 6400 is een 24 GHz FMCW radar voor het meten van vaste stoffen van granulaten tot bulkmateriaal in branches zoals mijnbouw, chemie, landbouw of energieopwekking. De druppelantenne minimaliseert de kans op aanhechtingen en is onafhankelijk van de hellingshoek, elimineert hiermee de noodzaak van een kostbare antenne richtingkit of reinigingssystemen.

Optiwave 6500 80 GHz FMCW radar is geschikt voor het meten van poeders en stoffige omgevingen. Verschaft specifieke algoritmes en een hoge signaal dynamiek voor betrouwbare en nauwkeurige metingen ondanks de uitdagingen van poeders als stof, laag reflecterende media, aanhechtingen of oneven oppervlaktes. Dankzij de kleine richtingshoek van de ingebouwde lens antenne, is deze uitstekend geschikt voor hoge en smalle silo’s zelfs met interne obstructies.

geschreven door

Logo van:OPTIWAVE radar niveaumeters met 24 en 80 GHz transmitters

KROHNE Nederland B.V.

KROHNE is wereldwijd toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van innovatieve en betrouwbare meettechnologie en biedt meetoplossingen voor alle denkbare industrieën. De Nederlandse verkoop- en serviceorganisatie is gevestigd... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer