Onze draagbare printer is nu nog krachtiger

19 april 2023
Article image of: Onze draagbare printer is nu nog krachtiger

De nieuwe M610, M611 en M710 draagbare labelprinters van Brady Corporation bieden de snelheid, veelzijdigheid en duurzaamheid om elke labelingtaak goed uit te voeren, altijd en overal.

Om gebruikers maximaal te ondersteunen, bieden de nieuwe draagbare printers van Brady talloze labelontwerpmogelijkheden – via het ingebouwde toetsenbord, via pc en via de smartphone. Deze ontwerpen kunnen afgedrukt worden op de meest uiteenlopende labelmaterialen, formaten en kleuren, afgestemd op elke identificatieopdracht. De drie printers herkennen onmiddellijk elk geladen materiaal, kalibreren automatisch en waarschuwen wanneer een labelontwerp een andere labelgrootte nodig heeft.

Article image of: Onze draagbare printer is nu nog krachtiger

Werk zoals uw werk vereist

Met de nieuwe high-end draagbare printers van Brady bepalen gebruikers zelf hoe ze labels willen maken.
De printers beschikken over labelontwerpwizards die gebruikt kunnen worden met het ingebouwde toetsenbord, beschikbaar in alle toetsenbordindelingen.

Labels kunnen ook ontworpen worden op een pc met Brady Workstation, opgeslagen worden op de printer of via wifi naar de printer worden gestuurd wanneer dat nodig is.

Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe printers is ongetwijfeld dat ze allemaal bediend kunnen worden met een smartphone, mits de gratis Expreslabels mobile app van Brady is geïnstalleerd. De app maakt labelontwerp uiterst eenvoudig, praktisch en snel op elk recent smartphonemodel.

Afhankelijk van de taakvereisten kunnen gebruikers voorgesneden labels of continue rollen laden die na het printen automatisch kunnen worden gesneden. Voor grote printopdrachten biedt Brady compatibele bulkrollen waarmee de draagbare printers snelheden tot 76 mm per seconde kunnen halen.

Article image of: Onze draagbare printer is nu nog krachtiger

Creëer premium labels, overal

Brady biedt duizenden labelopties, waaronder algemene identificatiematerialen en zeer gespecialiseerde oplossingen voor maximale betrouwbaarheid in specifieke omgevingen. Dankzij de grootste keuze aan labelmaterialen, formaten en kleuren kunnen gebruikers alles duidelijk en betrouwbaar identificeren met één enkele labelprinter.

De M610, M611 en M710 zijn ontworpen voor gebruik op locatie en in veeleisende werkomstandigheden. Ze zijn duurzaam en robuust en bestand tegen een stootje. Alle printermodellen zijn bestand tegen een val van 1,8 meter en schokbestendig volgens militaire normen. Ze zijn voorzien van een oplaadbare lithium-ionbatterij waarmee gebruikers de hele dag kunnen printen, tot ongeveer 4500 labels met een volle batterij.

Een geavanceerde labelervaring

De nieuwe draagbare labelprinters van Brady openen een wereld van nieuwe labelingmogelijkheden voor de ultieme labelervaring.

Duizenden Brady Authentic-labelmaterialen worden automatisch herkend door de printer, door Brady Workstation op de pc van de gebruiker en door de Expreslabels mobile app op een smartphone. De printerinstellingen worden automatisch aangepast en de Brady Workstation-software en de Expreslabels mobile app voor labelontwerp houden onmiddellijk rekening met het geladen materiaal. Dit biedt gebruikers een krachtige en eenvoudige labelingtool.

Dankzij de naadloze communicatie tussen labelmateriaal, labelprinter en labelontwerpsoftware krijgt u onmiddellijk de juiste labels, gaan er bijna geen labels verloren en is snelle identificatie op kantoor en op locatie mogelijk. Het maakt ook het foutloos printen van volledig gepersonaliseerde labelrollen mogelijk, die vooraf kunnen worden bedrukt met een logo of andere informatie.

De M610, M611 en M710 zijn beschikbaar via Brady’s wereldwijde netwerk van ervaren distributeurs en zullen de labelervaring van bedrijven in vele sectoren wereldwijd veranderen.

Geschreven door

Logo van:Onze draagbare printer is nu nog krachtiger

Brady

Wie eenmaal met BRADY gewerkt heeft, merkt dat de naam blijft kleven, net zoals haar labels. Want BRADY is de specialist op het vlak van labeling en identificatie. En dat... Lees meer