Non-Seal® busmotorpompen van Nikkiso (CMP)

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Non-Seal® busmotorpompen van Nikkiso (CMP)

Vanaf 1 juli jl. verzorgt Geveke Pompen in Nederland en Geveke Process Technology in België & Luxemburg de verkoop van Nikkiso Non-Seal ® busmotorpompen. De serviceactiviteiten aan deze Nikkiso pompen worden vanaf 1 oktober jl. door Geveke Pompen en Geveke Process Technology verzorgd.

Het leveringsprogramma van de Nikkiso Non-Seal® canned motor pompen (CMP) omvat een aantal series:
•Standaard busmotorpompen
•API-685 busmotorpompen
•Hoge temperatuurpompen (zonder waterkoeling)
•Meertraps busmotorpompen
•Zelfaanzuigende busmotorpompen

De pompen zijn met name geschikt voor het lekvrij verpompen van superkritische, gevaarlijke of giftige vloeistoffen in vooral de chemische en petrochemische industrie. De sealloze centrifugaalpompen van Nikkiso kunnen worden voorzien van de zgn. E-monitor; een LED-display waarop in realtime de conditie van de lagers en de draairichting (juist of onjuist) van de pomp wordt weer gegeven.

De Nikkiso busmotorpompen zijn robuust, maar toch compact en sommige types bieden de mogelijkheid voor verticale installatie; zeer geschikt voor toepassingen waar de ruimte beperkt is.

Verdere eigenschappen van de Nikkiso Non-Seal® pompen zijn de hoge betrouwbaarheid en het lage geluidsniveau. De standaard series zijn geschikt voor capaciteiten tot 780 m3/h, opvoerhoogtes tot 210 mlc, temperatuur van -50 tot +350 °C en werkdrukken tot 40 barg.

Geschreven door

Logo van:Non-Seal® busmotorpompen van Nikkiso (CMP)

Geveke Pompen

Compleet programma pompen Geveke is specialist in pompen en pompsystemen en adviseert u over de optimale keuze voor uw applicatie. Voor de petrochemische en de olie- & gasindustrie. Fabrikaten: Lewa,... Lees meer