Noke smart loto, de nieuwe standaard voor lockout tagout

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Noke smart loto, de nieuwe standaard voor lockout tagout

Nokē Smart loto gebruikt slimme technologie om LoTo procedures eenvoudig, snel en veiliger te maken. Hoewel conventionele LoTo sloten doeltreffend en veilig zijn weten we ook dat sleutelbeheer complex en tijdrovend is. Nokē combineert slimme sloten met een fantastische Smartloto software en App voor mobiele apparaten. De slimme sloten worden door de software geïntegreerd in de LockoutTagout procedure waarbij veiligheid perfect geborgd is. We weten dat de veiligheid van uw werknemers altijd het belangrijkste doel is.

De voordelen van Nokē Smart loto:
– Elimineer het beheer van traditionele sloten en sleutels
– Voeg vergrendelingen toe en verwijder ze via tablet, telefoon of PC
– Maak, bewerk, keur en sluit werkopdracten
– Ontvang Cloud gebaseerde, realtime gegevens van audits
– Nauwkeurig en up-to-date overzicht van isolatieprocessen
– Elimineer papierwerk dat gemakkelijk over het hoofd wordt gezien.

Lockout Tagout is meer dan alleen het plaatsen van een slot, het is een werkwijze volgens vaste procedures en stappen. Nokē Smart loto is een totaaloplossing voor het gehele LOTO (lototo) proces.
Nokē Smart loto veranderd de wereld van lockout tagout door een degelijk en doordacht ontwerp van sloten te combineren met slimme technologie.

Nokē heeft Nedelko vanwege onze kennis en jarenlange ervaring met lockout tagout aangesteld als Europese distributeur van Nokē Smart loto producten.

Noke Smartlotoicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Noke smart loto, de nieuwe standaard voor lockout tagout

Nedelko BV

Nedelko Veiligheid… Zorg voor beheersing van gevaarlijke situaties Nedelko is jouw vertrouwde partner en leverancier van onder meer veiligheidsoplossingen. Met meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Nederland, België, Tsjechië en... Lees meer