Nieuwe website AVK Industrial Nederland live

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe website AVK Industrial Nederland live

AVK Industrial Nederland groeit en om nog beter te kunnen voldoen aan de eisen en verwachtingen binnen uw industriële branche hebben we een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Productfinder en Mijn AVK
We bieden een product- en oplossingenportfolio voor de industriële en publieke sector dat tot de meest uitgebreide ter wereld behoort. Ons productassortiment omvat een breed scala aan afsluiters, zoals vlinderkleppen, plaatafsluiters, schuifafsluiters, brandkranen, terugslagkleppen, regelafsluiters, kogelkranen, naaldafsluiters, rioolspindelschuiven en accessoires. U vindt ons portfolio onder “Producten” en we breiden de producten ook uit in onze productzoeker (“product zoeken”). Al uw technische informatie vindt u hier, zoals datasheets, installatiehandleidingen, certificaten, maar ook brochures en productvideo`s. U kunt ook producten aan uw offerte-aanvraag toevoegen. Meld u dan aan voor Mijn AVK om dit mogelijk te maken.

Toepassingen en case stories
Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters stelt ons in staat oplossingen te bieden voor de meest veeleisende toepassingen en projecten. Onder “Toepassingen” vindt u informatie over uw segment en onze passende oplossingen. Bekijk ook onze case stories om onze ervaring te ontdekken.

Merken, Repico®, Over AVK en nieuws
AVK Industrial Nederland BV biedt het volledige assortiment AVK Group-merken, inclusief, maar niet beperkt tot, AC.MO, Cyl, Glenfield, I.C. Valves, InterApp, TEC Artec, Repico® en Wouter Witzel voor de Nederlandse markt. In onze sectie “Merken” vindt u meer informatie over deze sterke merken. Lees ook alles over de voordelen van onze Repico® buis- en reparatiekoppelingen, geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit AVK Rewag in Vaassen, Nederland. Lees meer over AVK Rewag, de AVK Group en onze pijlers onder “Over AVK”. Natuurlijk houden we u ook op de hoogte van ons laatste nieuws op onze website.

Heeft u opmerkingen, verbeteringen of interesse in onze producten, laat het ons weten.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe website AVK Industrial Nederland live

AVK Industrial Nederland BV

UW LEVERANCIER VOOR INDUSTRIËLE AFSLUITERS, BRANDKRANEN, APPENDAGES EN ACCESSOIRES Lees meer