Nieuwe onderhoudscontracten bij Eskens Process Solutions

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
11 januari 2023
Article image of: Nieuwe onderhoudscontracten bij Eskens Process Solutions

Een goed onderhouden machinepark is belangrijk voor een zorgeloze productie. Met zo weinig mogelijk machines een optimale productie halen is een spel van kostenoverwegingen, optimalisatie, energiebesparende maatregelen en het vermijden van onverwachte stilstanden.

Eskens Process Solutions stelt daarom sinds enkele jaren interessante onderhoudscontracten voor aan klanten die voor hun productie rekenen op één of meerdere DYNO-MILL Maalmolens. Meestal zijn dit zeer cruciale machines in het productieproces van verven, coatings, voedingssupplementen of vaccins en moeten de klanten kunnen vertrouwen op een continue productie zonder problemen.

Sinds kort is Eskens Process Solution ook de agent van Wilhelm Niemann Maschinenfabrik, de Duitse fabrikant van de KREIS-DISSOLVERS®, en dus was het logisch dat de service provider uit Alphen a/d Rijn ook deze machines in haar preventieve onderhoudscontracten zou opnemen.

Dit betekent dat klanten uit de chemische, voedings- of farmaceutische industrie voortaan het volledige proces van dispergeren en vermalen van poeders in een vloeistof kunnen verzekeren van een probleemloze planning en productie.

Klanten die inschrijven voor zo een contract komen in de planningsmodule van de service engineers van Eskens opgenomen voor 1 of 2 bezoeken per jaar.
Met de contract-klanten wordt in onderling overleg afgesproken wanneer de bezoeken worden ingepland. Op basis van het vorige preventieve onderhoud krijgen de klanten een voorstel van de te bestellen onderdelen. Tijdens het bezoek worden de machines volgens een checklist nagekeken en de te vervangen onderdelen worden geplaatst. Via een overzichtelijk rapport krijgen de contractklanten een verslag van het onderhoudsbezoek, en eventueel een lijst met aandachtspunten en/of te bestellen onderdelen voor het volgende bezoek.

Preventieve onderhoudscontracten vermijden onverwachte stilstanden voor de klanten, maar vereenvoudigen voor Eskens Process Solutions ook de planning van de service engineers. Daarom krijgen de contractklanten een interessante korting op de uurtarieven, en een korting op de onderdelen van de DYNO®-MILL molens.
Voor beide partners een win-win situatie !

Geschreven door

Logo van:Nieuwe onderhoudscontracten bij Eskens Process Solutions

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer