Nieuwe mangatdeksels van Zorzini vormen dé perfecte oplossing!

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
67 bekeken 12 januari 2023
Article image of: Nieuwe mangatdeksels van Zorzini vormen dé perfecte oplossing!

Het is een lastige keuze: ga je voor een deksel met hoge kraag of toch een losse deksel? Beide hebben elk hun nadeel. Zo zorgen mangatdeksels met een hoge kraag voor meer product resten. Het nadeel van een losse deksel is dat deze een minder solide constructie heeft. Gelukkig heeft Zorzini dé oplossing gemaakt voor iedereen die dit probleem ervaart!

Een paar weken terug zijn Willem en Nienke in het vliegtuig gestapt om de Simei wijnbeurs te bezoeken in Milaan. Hier werden verschillende nieuwe producten gepresenteerd, waaronder de nieuwe mangatdeksels van Zorzini. De rechthoekige deksels bevatten een vlakke kraag in plaats van een hoge kraag. Hiermee wordt de keuze voor de juiste deksel aanzienlijk makkelijker!

Alleen maar voordelen
Waar de deksels met hoge kraag variëren van 40 tot en met 100 millimeter kraaghoogte, heeft de nieuwste Zorzini mangatdeksel slechts 10 of 12 millimeter hoogte. Hierdoor steekt de deksel minimaal uit en is het productieproces een stuk hygiënischer in tegenstelling tot de deksels met een hoge kraag. Dit komt doordat het oppervlak minder groot is. Hierdoor blijven er minder product resten achter in de binnenkant van de kraag. Daarnaast hebben de nieuwe mangatdeksels een meer solide constructie en zijn ze eenvoudiger te monteren ten opzichte van losse deksels.

De nieuwe rechthoekige mangatdeksels met vlakke kraag zijn nu beschikbaar in onze webshop. Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie!

Bekijk alle specificatiesicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe mangatdeksels van Zorzini vormen dé perfecte oplossing!

Montakon BV

Montakon is sinds 1986 de technische groothandel voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij bieden alles voor de specialist onder één dak. Zo hebben wij een breed online assortiment met meer dan 30.000... Lees meer