Nieuwe glijschijfklep type 8621 volgens de ASME-normen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe glijschijfklep  type 8621 volgens  de ASME-normen

Nieuwe glijschijfklep type 8621 volgens de ASME-normen

Met het nieuwe type 8621 combineert Schubert & Salzer voor het eerst ASME-normen met glijschijftechnologie. Het is de eerste glijschijf regelklep die niet volgens een tussenflens montage (Wafer type) wordt gebouwd, maar op basis van ASME B16.34 incl. een flensverbinding volgens ASME B16.5. Glijschijfkleppen kunnen nu worden geselecteerd met een gestandaardiseerde inbouwlengte volgens ANSI ISA 75.08.01. Operatoren van procesinstallaties kunnen daardoor traditionele klepafsluiters uiterst snel en eenvoudig vervangen door veel efficiëntere glijschijfafsluiters.

Door het toepassen van glijschijfkleppen genieten gebruikers van deze technologie van talloze kritische voordelen, zoals minimaal energieverbruik door de zeer kleine bedieningskrachten en snelle respons door de uiterst kleine slag van dit type ventielen. Andere kenmerken zijn de regelbaarheid van hoge verschildrukken in combinatie met zeer kleine aandrijvingen, een geluidsarme en cavitatie-ongevoelige werking en de mogelijkheid om een veeltal aan makkelijk uitwisselbare Kvs-waarden toe te passen.

De nieuwe glijschijfregelklep type 8621 is de eerste Schubert & Salzer-klep die niet alleen in Duitsland maar ook in de VS wordt geproduceerd bij Schubert & Salzer in Concord, North Carolina.

>> Meer over type 8621 icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuwe glijschijfklep  type 8621 volgens  de ASME-normen

Schubert & Salzer Benelux BV/SRL

Precision Made in Germany As a fast growing high-tech company, Schubert & Salzer Control Systems develops, produces and distributes highly precise control and stop valves which are applied in the... Lees meer