Sinds juli 2021 is Gerard Blok benoemd tot commercieel directeur van de Gpi Group. Naast CEO Fred Boere en COO Arno Rodenburg wordt hij binnen de directie verantwoordelijk voor de commerciële strategie van het bedrijf. Gerard werkt al zo’n tien jaar bij Gpi en heeft diverse functies bekleed bij het bedrijf.

De afgelopen twee jaar is hij Managing Director van Gpi De Gouwe, wat hij voorlopig combineert met zijn nieuwe functie. Gpi streeft naar een duurzame groei door zowel zijn aanbod te verbreden als internationaal uit te breiden. Recent heeft het bedrijf een aparte farmaceutische business unit, Gpi Pharma, gestart en Gpi Tanks GmbH, een Duitse vestiging voor verkoop en project management van tanks.

De Gpi Group bestaat verder uit drie tankbouwbedrijven: Gpi Tanks Nederland, Gpi Tanks Polen en Gpi Tanks XL. Daarnaast zijn Gpi De Gouwe met process equipment en BMN (Beitserij Midden Nederland) onderdeel van het moederbedrijf. Elke werkmaatschappij heeft zijn eigen specialisme. De kleinere teams maken de lijnen met de klanten korter, volgens het bedrijf. Blok is nauw betrokken geweest bij de groei van Gpi.