Nieuwe airless desinfecteringsspuittoestellen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuwe airless desinfecteringsspuittoestellen

Veiligheid staat momenteel bovenaan iedereens prioriteitenlijstje. Bij Graco is het ons doel om al onze klanten te voorzien van het beste gereedschap om alle uitdagingen te overwinnen die op hun pad komen. Op de dag van vandaag behoren oppervlaktes schoonmaken en disinfecteren tot die uitdagingen omwille van COVID-19. Om alle oppervlaktes te desinfecteren op een veilige, snelle en grondige manier, hebben we een extreem performante desinfectie-spuitlijn ontwikkeld: de SaniSpray HP.

Waarom SaniSpray HP?

– Hoge snelheid & productiviteit
Bewezen snelheid en prestaties van de Airless-spuittechnologie voor een efficiënte toepassing. Kies een SaniSpray HP model op basis van het debiet om te voldoen aan de eisen van van jouw jobs.

-Consistente applicatiedekking
Goede oppervlaktedekking zodat zodat je de gespecificeerde retentietijden voor desinfectie kunt halen.

– Gebouwd voor jouw applicaties
Uniek gebouwd met materialen van de hoogste afwerkingsgraad die compatible zijn met desinfectiemiddelen, ontgeuringsmiddelen en andere chemische producten – anders dan de typische airless verfapparatuur.

Ongeacht de grootte of het materiaal van het oppervlak dat je dagelijks moet desinfecteren, er is een SaniSpray HP voor al jouw specifieke behoeften. De apparatuur komt helemaal spuitklaar uit de doos, met alles wat je nodig hebt. De nieuwe productlijn zal binnenkort beschikbaar zijn in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Watch article video icon.arrow--dark

Geschreven door

Graco BV

De procesapparatuurlijn van Graco omvat luchtaangedreven dubbelmembraanpompen (AODD), elektrisch aangedreven membraanpompen (EODD), slangenpompen, zuigerpompen en hogedrukreinigingsapparatuur voor vloeistoffen met een lage tot hoge viscositeit en vloeistoffen met deeltjes tot 63... Lees meer