Nieuw zelfreinigend filter van Georg Schuenemann GmbH

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Multi X – Uitzonderlijke prestaties is onze norm

SAB heeft in 2010 het Multi-Bernoulli-filter uitgevonden om te voldoen aan de toenemende marktvraag naar fijnere filtratie en grotere volumestromen. Dit ontwerp maakt gebruik van de voordelen van het beproefde op Bernoulli gebaseerde reinigingsprincipe, zoals lage spoeldruk en ongeëvenaarde reinigingsefficiëntie, waarbij meerdere zeven in één filterbehuizing zijn geïntegreerd.

Het revolutionaire MULTI X-ontwerp combineert de geavanceerde Multi-Bernoulli-filtertechnologie met een slim en modulair gegoten ontwerp dat unieke technische voordelen en korte levertijden biedt.

Filtratiegraad
De Multi x zorgt voor de veilige bescherming van de toepassingen van onze klanten met een constant hoge filtratiekwaliteit tot 40 µm. De beproefde Multi-Bernoulli-technologie garandeert een continue en effectieve filtratie, zelfs bij lage werkdrukken vanaf slechts 0,7 bar.

Backflush hoeveelheden
Uitzonderlijk lage backflush hoeveelheden van minder dan 1% van de totale volumestroom zijn mogelijk en onderstrepen de ongeëvenaarde efficiëntie van de MULTI X. Terwijl de schoonwaterstroom wordt gemaximaliseerd, wordt de afvalwaterstroom tot een minimum beperkt.

Compact ontwerp
Met zijn slimme en modulaire ontwerp biedt de Multi x een aanzienlijk kleinere voetafdruk die tot 40% ruimte bespaart in vergelijking met conventionele filteroplossingen. Dit compacte ontwerp op basis van kleinere en gestandaardiseerde componenten, vermindert de benodigde onderhoudsruimte en werkzaamheden aanzienlijk. De flenzen zijn in lijn gerangschikt om een gemakkelijke leidingintegratie te garanderen .

Geschreven door

Scherzinger Pumpen GmbH&Co KG

We are your, DYNAMIC, Flexible and experienced Problem solver. We develop and produce your Individual, Precise and High quality pump system. Sinds 1937 ontwikkeld en produceert Scherzinger Pumpen hoogwaardige tandwielpompen.voor... Lees meer