Nieuw: Repico® Grip Plast koppeling voor kunststof leidingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
38 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nieuw: Repico® Grip Plast koppeling voor kunststof leidingen

Speciaal voor HDPE leidingen hebben wij de Repico® Grip Plast (GP) koppeling ontwikkeld. De oplossing voor een trekvaste verbinding tussen kunststof buizen. Deze hoogwaardige RVS koppeling maakt vervanging van leidingsecties mogelijk en is geschikt voor hoge druk. De speciaal ontworpen gripring, bestaande uit meerdere fijne tandjes, grijpt zich vast in het oppervlak van de kunststof buis zonder deze te beschadigen. De koppeling is eenvoudig te installeren met behulp van een momentsleutel, vanwege het compacte ontwerp kan men deze koppeling ideaal toepassen/installeren in kleine ruimtes.

– Drukbereik tot 16 bar (232psi) afhankelijk van diameter
– Progressieve afdichting en verankering
– Max. hoekverdraaiing 5° voor DN 32-50, 4° voor DN 65-175 en 2° voor >= DN 200
– Hoofd componenten vervaardigd uit roestvast staal 316
– Groene PTFE gecoate bouten
– Lichtgewicht

Het Repico® productprogramma van AVK bestaat uit roestvrijstalen buiskoppelingen en reparatiekoppelingen voor buisdiameters van DN 15 tot DN 2000. Het Repico® assortiment biedt een snelle en eenvoudige verbindingsoplossing voor alle leidingen met de mogelijkheid van hoekafbuiging en eenvoudige montage dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp. Er zijn 2 soorten koppelingen die werken volgens hetzelfde beproefde basisprincipe. De Repico® grip houdt de buis in de koppeling vast en het slip-type zorgt ervoor dat de buis in de koppeling kan bewegen.

Met de Repico® RVS koppeling creëer je snel en eenvoudig een trekvaste- of flexibele verbinding tussen twee leidingen. Bij een lekkage past u de Repico® reparatiekoppeling toe, slechts enkele minuten installatietijd! Afhankelijk van de toepassing heeft u keuze uit de verschillende rubberkwaliteiten EPDM, NBR, Silicone en FKM. Maatwerk is desgewenst ook mogelijk.

Repico® Grip Plast icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw: Repico® Grip Plast koppeling voor kunststof leidingen

AVK Industrial Nederland BV

UW LEVERANCIER VOOR INDUSTRIËLE AFSLUITERS, BRANDKRANEN, APPENDAGES EN ACCESSOIRES Lees meer